dilluns, 5 de gener del 2009

Rumor

Algú em pot confirmar el rumor que Al Jazeera ha comprat TV3?

14 comentaris:

  1. Hussein Hussein i Hussein5 de gener del 2009, a les 8:53

    M'han dit que no.

    Es un intercanvi, sense diners, que són lletjos.

    Al Jazeera gestiona, fins el 2020, totalment,amb la direccio i supervisió màxima, el 100% de la secció d'internacional i un 35% de la resta dels informatius.

    La contrapartida, molt beneficiosa per a Tv3, es que TV3 gestionarà durant 10 anys la direcció dels informatius de les televisions públiques de Jordània,Arabia,Irac i Iran, des del moment en que aquests estats siguin democràtics i tinguins eleccions lliures.

    En tot cas, el conveni expira, de totes totes, el 2020.

    Enric Sopena i Antonio Franco estan fent de primer delegat, fins que nomenin un delegat definitiu.

    També m'han desmentit que la seguretat de TV3 estigui a càrrec de la Guàrdia Mora. Seguirà, mentre el conseller sigui en Saura, amb els Mossos d'Esquadra.

    Font: ACN i LLibert Ferri

    ResponElimina
  2. Bajame la jaula jaime bajamela5 de gener del 2009, a les 9:37

    TV3 gestionarà immediatament els informatius a l'Iraq que com tots sabem és una gran democràcia amb eleccions lliures gràcies a l'heroica intervenció dels Sentinelles d'Occident (aquest cop sense Lucecita del Pardo)

    ResponElimina
  3. Es tracta simplement d´una "join venture", en uns dies el "tripi" ho explicarà a la ciutadania. Per cert, el que sí que està confirmada és la venda de la direcció d´E, es veu que Hamàs tindrà el 25%, Hizbullah un altre 25% mentre´s que el 50% restant el passarà a controlar directament el Règim Democràtic de l´Iran...En quatre dies tots a La Meca....

    ResponElimina
  4. Ja deia jo que la incipient barba de la Raquel Sans no era només deixadesa...

    J.Pich

    ResponElimina
  5. Ja fa temps que per informar-me miro Euronews. M'havia començat a pensar que en Castro, en Chávez i l'ínclit Evo Morales eren persones importants de veritat en el context internacional, i que els terroristes musulmans redimirien el món occidental de barbaritats tals com benestar, salut pública i cura del medi ambient. Sort que me'n vaig adonar a temps!

    ResponElimina
  6. No crec que el "join venture" sigui a tant llarg termini...No pot anar més enllá de la fi del tripartit prevista per les properes eleccións.

    Avants, amb els governs de CiU, TV3 també era un cau de "progres" com hem pogut comprobar, però hi ha la dita que diu que la lletra amb sang entra, i és d'esperar que CiU hagi aprés la llissó. Jo, de CiU, de cap de personal a la C.C.M.A. hi ficaria en Salvador Sostres, a aquest segur que no se li colaba ni un!.

    ResponElimina
  7. Ostres Josep-Empordà....ja veig el Sostres presentant el TN.....guau...quina canya! Els sociates haurien de fer les maletes.......però ara per ara és un miratge.

    ResponElimina
  8. Donar peixet als islamistes d'aquest país és un del punts programàtics del Tripartit del PSOE com a reservori futur dels vots que algun dia necessitaran i TV3 és el sicari designat per dur a terme aquesta missió.És més, si els informadors no combreguen amb l'objectiu fixat i amb el multicultiralisme xupiguai i no són prou bons propagandistes d'aquesta visió del món, ja no els agafen.

    ResponElimina
  9. El nostre líder,Montilla,ha assegurat que tractant-se d´una empresa d´Algesires era un honor fer negocis amb aquells nois.

    ResponElimina
  10. TV3 potser no, però alguns periodistes de la casa, ho sembla.

    El CAC no diu res sobre la informació que ens arriba del conflicte?

    ResponElimina
  11. Ja ja ja, què bo això "d'Algesires". BUníssim!!!!!

    ResponElimina