dimecres, 14 de gener del 2009

massa barra, Saura: plega


Al post anterior comentava la fantasmada aquesta dels milers de mesures per promoure la participació. I dencunciàvem que era un clixé ideològic dels postcomunistes per manllevar força a la representació tradicional democràtica. La prova més evident la tenim en que ells, els d'ICV-EUA, en aquells àmbits que els hi són propis, en les seves polítiques MENYSPREEN ABSOLUTAMENT LA PARTICIPACIÓ.

Fixeu-vos en aquesta animalada de la limitació de velocitat. Si s'hagués de participar, qui seria qui amb mes criteri ho podria fer? El RACC, no? Doncs s'ignora sistemàticament els estudis i les opinions expressades pel RACC. S'ignoren sistemàticament també totes les queixes, enquestes, etc. dels ciutadans afectats que critiquen la mesura. S'ignora fins i tot, tal com denunciava avui La Vanguardia, l'opinió dels alcaldes de l'àrea metropolitana.

S'ignoren fins i tot estudis, com el que ahir es feien ressò a elconfidencial.com, segons el qual: "un estudio realizado en Holanda, país por el que Saura siente predilección como ejemplo de ecologismo, ha dado marcha atrás a la aplicación de la reducción de velocidad en las carreteras que circunvalan las grandes ciudades. En el estudio realizado durante el 2005 en las metrópolis de Ámsterdam, Rótterdam, Voorburg y Utrech, y publicado en 2006, se concluye que con estas medidas aumentan los atascos y no hay ninguna mejora en el aire. Todo lo contrario de los que predica el tercer socio del Tripartito."

És a dir, participació només per al que jo vull i si el resultat de la participació es produeix en el sentit que jo vull.

És realment fastigós, tanta barra, tanta xusma. Per favor, que pleguin ja!

9 comentaris:

  1. Quanta raó tens compatriota, aquesta escòria se la dóna de demòcrates, i no tan sols governen amb el suport ridícul del 9% dels votants, sinó que es passen per l'entrecuixa l'opinió majoritària dels ciutadans.
    Vergonyós tot plegat, però nosaltres no podem defallir ni deixar de pressionar fins que aquestos nuls pleguin, i de pas, els demés indigents tripartidistes.

    ResponElimina
  2. UUUUiiii! Ja me'l conec aquest estil de 'participació' dels postcomunistes fantasmes i pallassos. Els diners que han rebut els dedicaran a: 1. llogar sales a casals de barri i centres cívícs ens mans seves o dels socialistes amics, 2. convocar gent gran, jubilats, que tenen temps de sobres, i a pobres incauts que creuen que tenen alguna cosa dir i que escoltaran la seva veu ( cosa que faran veure que fan però que després se'ls pixaran) i 3. pagar els agents propis amb domicili al barri o altres del partit amb la mà trencada per fer anar les aigües cap al molí que volen els iniciativos perquè surti el que ells volen que surti. Un cop fet això, amb tota la caradura, presentaran la seva proposta, que ja tenien abans de començar el merder, com una iniciativa popular decidida pels ciutadans del barri i avall que fa baixada. És el que han fet sempre. Fins i tot abans de Porto Alegre, que la devien copiar de la manera barroera de manipular que sempre han exhibit aquests manefles recalcitrans del Partit dels Interventors Compulsius de la vida privada de la gent honrada i treballadora. Simulacre de participació és la moto que venen i merda seca serà el que en treuran.

    ResponElimina
  3. Si no deixen participar ni als seus. Recordeu l'affair de la sequera quan el Baltasar, en resposta a les critiques dels militants d'ICV de les Terres de l'Ebre, els va convidar a callar o deixar el partit.

    Son lo més patetic, inutil i infumable que ha governat aquest pais mai.

    ResponElimina
  4. Segons la “magnífica” llei de partits, les diferents manifestacions a favor del terrorisme de Jamas hauríen de ser prohibides, i en el cas de no poder-se anticipar als fets, actuar contra els organitzadors.
    PAU per tothom, per Israel també, quantes manifestacions s’han fet contra el terrorisme suïcida i masacrador de Jamas?

    Per cert:
    La Rahola ja ha rebut amenaces de mort.
    Heu vist la foto deL TERRORISTA amb una pistola a la manifestació encapçalada pel conseller d'interior?
    Ja s'han registrat atacs a centres jueus d'espanya.
    Europa encara és antisemita?

    Algu pot arribar a pensar que SAURA, COM STALIN, te un fort sentiment antisemita.

    ResponElimina
  5. Ahir, el fastigós TBO del règim publicava que la velocitat variable:
    ha suscitado una inusual comunión entre la Administración y el Reial Automòbil Club de Catalunya (RACC) que, incluso, ha dejado en fuera de juego las vehementes críticas que disparó el líder de CiU, Artur Mas, contra este sistema de gestión del tránsito.
    Obviant que el RACC havia defensant la velocitat variable... però cap amunt.
    Mira que s'ha de ser manipulador per escriure això!
    A la presó haurien d'anar.

    ResponElimina
  6. Saura i el tripartit son la riota del mon.

    ResponElimina
  7. Quan dius que pleguin, suposo que et refereixes, a més del senyor Saura, al senyor Montilla, que va nomenar-lo i no l'ha cessat.

    Salutacions.

    ResponElimina
  8. Nooo! que no pleguin!! Deixeu-los fer!!.

    No, és que no em vull perdre per res del mon la cara que fotrán la nit electoral de les properes eleccions al Parlament quant els entrevistin per TV3. i s'adonin de que els hem fotut fora. Será un plaer tant indescriptible que costa d'imaginar.

    Cava!!.

    ResponElimina
  9. oh, JosepE, jo tambéééééé espero aquest dia. Em plantaré al sofà a les vuit en punt amb un carregament de cerveses i bosses de patates rosses esperant veure'ls passar a tots, d'un en un, gemegant com a porcs degollats.

    ResponElimina