dimarts, 6 de gener del 2009

La intervenció de Minoves, decisiva per trobar una solució al conflicte


Fonts diplomàtiques consultades afirmen que la intervenció de David Minoves, director general de cooperació del Govern de Catalunya, podria haver estat decisiva per trobar una solució al conflicte de Gaza.

Després del fracassos de les delegacions de la Unió Europea i de Sarkozy es considera que la implicació de Catalunya, la gran potència de la Mediterrània occidental, pot fer canviar el rumb dels esdeveniments.

Catalunya que -recordem-ho- és l’única superpotència que no ha estat afectada per la crisi internacional que ha sacesejat totes les economies, va aprovar ahir destinar 100.000 euros a l’Agència de l’ONU per als Refugiats Palestins.

En una multitudinària roda de premsa, David Minoves fa afirmar “la presència de tropes israelianes i la falta de combustible ha agreujat la situació” per això cal “que s’aturin les hostilitats”.

En aquests moments s’ignora si Catalunya també farà arribar als islamistes combustible provinent de les incalculables reserves dels camps petrolífers del Delta de l’Ebre.

L’influent diari Al Avui va atorgar ahir un “positiu” a David Minoves, el que es creu que és un evident recolzament a la seva candidatura a premi Nobel de la Pau.

A hores d’ara s’especula també amb la intervenció del conseller Saura, per tal d’assegurar que la reconstrucció de Gaza es faci d’acord als principis dels feng-shui.

12 comentaris:

  1. l'Innominat és gran i TV3 i Minoves són els seus profetes!!!

    ResponElimina
  2. SI SRO.SOM ELS MILLORS¡. UN DIA D' AQUEST LI DONAREM QUATRE CONSELLS AL "ALTRE MUDITO". QUE TREMOLI EL ENEMIC¡ JUGANT AMB BCN.....

    ResponElimina
  3. Obama ho ha posat com exemple.

    En la roda de premsa d'avui, el president electe Obama ha esmentat l'exemplar mesura tripartita com a camí a explorar, per aturar i resoldre el conflicte. El nou director general de la CIA ha reconegut que la mesura Minoves obre una escletxa important en la incomunicació actual. També Putin, després de tallar el subministrament de gas natural a 5 països de l'estat, s'ha referit a Minoves, com el nou Gandhi de l'Orient Mitjà.

    Putin ha afegit que envia 50 Trabant's a Minoves per a que els redistsribueixi entre els afectats al conflicte de Gas/Gaza.

    ACN/Entre tots no farem res/Mesquita de Sant Just Desvern- 15 hores zulú.

    ResponElimina
  4. Esperpentic !!! Prou pallassades.

    ResponElimina
  5. Quina concepció de parc temàtic que tenen alguns de la política. Confonen Catalunya amb Terra d'Escudella. Patetic aquest Minoves. Amb els diners públics ja pot anar fent. Quina vergonya!

    ResponElimina
  6. Tan avorrit és el papanatisme pro palestí com el papanatisme pro israeliá. Qun cansament senyor!!.

    És inprescindible deixar-se arrossegar per uns o altres?. Donç ho sento, jo m'hi nego.

    I no, no és cert que cap de les dues sigui una causa justa. Només és justa la pau basada en la justicia...no la pau dels cementiris.

    ResponElimina
  7. Jajajaja, boníssim!!!

    Quina banda!! Esquerra està enfonsada, els hi queden 21 nòmines per tornar al no res!


    Kiska de combat

    ResponElimina
  8. Suposo que els de Dies de Fúria no trobeu bé que es respongui amb 100.000 € a la crida de l'Agència de Nacions Unides sobre els Refugiats Palestins. El que no em queda clar és que hi esteu en contra perquè creieu que Catalunya no ha de fer ajuda humanitària o perquè a Gaza penseu que no s'està vivint una crisi humanitària.

    ResponElimina
  9. Què és el que no entens? Que l'UNRWA és una organització sota sospita, i que ha estat denunciada pel govern d'Israel per haver acollit a les seves instal·lacions i ambulàncies membres armats de Hamàs? O que qualsevol país "germà" dels que dóna suport a Hamàs té un pressupost superior amb un pou de petroli que tot el pressupost de la Generalitat de Catalunya?

    el comunicat d'avui de l'ambaixada d'Israel és prou clar:
    "No es la primera vez que Hamás utiliza edificios de la UNRWA (Agencia para los refugiados palestinos de la ONU) para sus fines bélicos. Hamás ha usado ambulancias de esta organización para transportar a sus miembros armados. Otro caso reciente es el disparo de bombas de mortero desde la escuela de la ONU en Beit Hanun en octubre de 2007. Tras la protesta israelí las Naciones Unidas se comprometieron a investigar el hecho. Hasta el presente, Israel no ha recibido las conclusiones de dicha investigación"

    ResponElimina
  10. Parafrasejant a Joan Fuster: això no és un bloc, això és un desinfectant!

    ResponElimina
  11. Els fanàtics de Hamàs no haurien sigut mai res sense l'ajut de potències exteriors, començant per Israel que va donar-los suport quan encara eren a les beceroles.

    ResponElimina