dijous, 15 de gener del 2009

Assetgem-los totalment: fem-los fora!


Aquesta espècie de Lina Morgan de la política catalana que li diuen Dolors Camats va sortir ahir al faristol del parlament fent-se l’ofesa perquè segons ella hi havia un “assetjament” als polítics i les polítiques de la sopa de lletres catalana (ICV-EUA)

Mira, tonta del bote, els únics que patim assetjament en aquest puto país som nosaltres, els seus abnegats i resignats ciutadans, habitants. Un assetjament que ve de part del teu partit, xata, del partit més miserable i marginal de l’arc parlamentari, i que dia sí, dia també, ens imposa els seus extremismes, les seves fòbies, les seves tonteries.

Nosaltres sí que patim un assetjament: el que tu i els teus amiguetes practiqueu.

Hi ha un càncer que ens devora, el tripartit. Que permet, entre d’altres coses que aquests impresentables practiquin els seus experiments polpotians amb tots nosaltres sense que passi res.

Doncs bé. És el moment de dir prou! És el moment que, si se senten assetjats, fem més encara per multiplicar l’efecte. Hem d’aconseguir que la gent els escupi quan passen pel carrer, que els insulti, que els manifesti el seu menyspreu.

Hem de fer per tal que quan ells facin servir les seves paraules insultants, se’ls hi girin en contra. Que quan diguin “participació” tots ens girem i participem escupint-los a la cara. Que quan diguin “sostenibilitat”, sostinguem un insult perllongat i públic. Que quan diguin “limitació de velocitat”, comprovem si poden fugir prou ràpidament per evitar que els hi clavem un mastegot.

Hem de fer per tal que quan els seus amics islamistes perpetrin un atemptat, la performance la rebin a la seva puta cara.

17 comentaris:

  1. Hem de continuar fent el que fem, encara que cansa, la sort és que son tant burros que quant ja se'ns ha acabat la corda, sempre surten ells donant-nos més munició.

    no deffallim, canya!.

    ResponElimina
  2. Començen a veure, els folls del Tripartit, que el "xollo" s'esta esgotant i per aixo rebotan?
    Canya amb ells.

    ResponElimina
  3. El Singular ahir preguntava per què, la senyora Camats a la seva roda de premsa, no va acceptar preguntes. Doncs, és clar, estava fent una "performance". I la resta del món a mirar.

    Els veig sense oxigen i amb respiració assistida.

    Salutacions.

    ResponElimina
  4. Si entres al blog de la Dolors se't cau la cara de vergonya....saludus mestre!!!

    ResponElimina
  5. Més val que no ens refiem gaire. Son marrullerus,tots ells son rates, no ho oblidem i no deixaran el seu territori sense lluita.La seva veritable especialització es el joc brut. En això son mestres. Segur que ja estàn barrinant la jugada que ens preparen. No baixem la guardia!!

    ResponElimina
  6. És molt fàcil culpar als polítics, però s'han de tenir un parell de collons per dir que el veritable càncer de la societat és la família.

    ResponElimina
  7. sí, sí, el veritable càncer de la societat és la família, la família nadal.

    ResponElimina
  8. Definitivament, Elies o com te digues, te'n vas de l'olla, de la llengua i per tot arreu... Déu meu, quines animalades!! Tu folles, de quan en quan? T'ho dic més que res perquè relaxa molt...

    ResponElimina
  9. No confonguis follar que dius tu amb ser un permanentment donat pel cul.

    ResponElimina
  10. Totalmetn d'acord am l'anònim que es pregunta per la sealut mental de l'Elies. Aquesta mala llet, intransigència, intolerància, radicalisme feixista...deu tenir alguna arrel amagada. Jo, a part de follar una mica més (o bé tant sols una mica) t'aconsello anar a cal psiquiatra per que t'adonis qu al món a més de tu hi ha d'alñtra gent i que perquè tu siguis boig ells no sobren i poden pensar el que vulguin..
    Au, a reverure.

    ResponElimina
  11. Per cert, jo i molts com jo estem d'acord amb les limitacions de velocitat i no per això crec que hagi d'insultar als que n o hi estan d'acord. Per primer cop algú intenta democratitzar la circulació rodada. Sim tots anem més mtanquils, tots podrem circular, joves i grans, a part de tots els demés avantatges ja coneguts.

    ResponElimina
  12. No, si jo ja comparteixo els teus criteris i punts de vista, però trobo que ets massa agressiu, tens massa mala llet. Això que la benvinguda al blog sigui una arma que t'apunta, què vols que et digui? També és una performance?

    ResponElimina
  13. CALMA SISPLAU.
    EL TRIPARTIT,HO FA TOT MOLT DIFICIL,PER CATALUNYA,JA HO SABEM.
    PERO NO CREC AMB L' UTILITAT DELS INSULTS.
    JO PROPOSSO QUE CUANSEVOL DIUMENGE COLAPSEM BARCELONA. TOTS AMB PATINETSSSSS. JUGANT AMB BCN....

    ResponElimina
  14. Penso que hauríem d'obrir els ulls tots, i donar-nos compte, de a qui beneficia tot això? Doncs al partit que porta anys i panys fotent-los l'electorat, el PSC-PSOE, ells son el que es quedaran amb els poquets vots que els queden, i ells estan al darrera de moltes d’aquestes crítiques a la gestió de ICV

    ResponElimina
  15. Ui, ui, ui... que divertida s'està posant la finestreta d'aquest blog.
    Això és una gran victòria de l'amo, que malgrat tenir i expresar unes idees prou definides atrau a un públic diguem-ne ... transversal!!! ha ha ha.
    El to del blog és visceral, i tant que sí, per això m'agrada. Com vols no respondre visceralment quan allò que et toquen són el collons. Per que els d'ICV no són més que uns tocapilotes. Tot és aparença, tot és 'que sembli que salvem el món', 'som els bons i agenollem a la dreta'..., més d'un cop se li ha escapat al Saura que es dedica a atacar la percepció del problemes, no els problemes en si.

    No pol·luïm menys a 80, no tenim menys cues a 40,... només se'ns inflen els ous.

    Apa, el sexòleg que se'n vagi a follar, però amb precaucions, no fos cas que engendris una familia i l'abandonis per por al càncer.

    ResponElimina
  16. Amics,

    com podeu veure els micos cal·labresos han tornat a aparèixer per aquí.

    Si per mi fós, ja no quedaria cap dels seus vòmits. No tinc perquè aguantar el que no aguantaria a ningú cara a cara.

    Però... la veritat és que les seves imbecilitats donen una mica de color.

    Què voleu que faci? els elimino o els deixo pasturar una estona?

    Elies

    ResponElimina
  17. Deixa'ls pasturar i que mengin canyota, que se'ls unflarà la panxa i...patapam!

    Salutacions.

    ResponElimina