dijous, 8 de gener del 2009

LA VERGONYA DEL “CROSTES” JOAN FERRAN


En Joan Ferran és un d’aquests polítics que rebaixen a límits insuportables la política. La seva simple presència, existència com a polític, és un insult.

A Joan Ferran no se li coneix cap altra idea per estar en política que la defensa d’Espanya i combatre el “nacionalisme català”. Tampoc no és en aquest àmbit un gran ideòleg, no ens enganyem. Forma part d’aquests polítics que es reivindiquen a ells mateixos aconseguint que els seus enemics, els seus adversaris, parlin d’ell. Les seves intervencions es mesuren per “ocurrències”, que a la seva vegada es mesuren per la capacitat d’irritar l’adversari… i fer que parlin d’ell. Com el seu company José Zaragoza. Des d’aquest punt de vista el millor que es pot fer amb pesonatges així és no parlar-ne.

Tot i que de vegades això és molt difícil. Com avui.

Avui, en un vòmit seu a l’e-noticies, podíem llegir “no combregaré mai amb el cínic terrorisme d’estat”. Caramb, he pensat, finalment el PSC-PSOE condemnarà el terrorisme d’estat que es va practicar mentre ells també governaven a Espanya, en els governs Gonzàlez! Però no... resulta que la frase continuava, matisava, “que està aplicant el govern jueu a Gaza”. Ah...

Alerta, que diria el Monegal! En Ferran ens exhorta i es posa ell al capdavant a no combregar mai amb el terrorisme d’estat... però segons de quin estat. Si l’estat és l’espanyol, i l’han practicat governs socialistes, això no mereix cap condemna. Perquè és clar, aquells condemnats dels governs socialistes, recordem-ho, José Barrionuevo, Rafael Vera... aquests condemnats per la seva implicació en les activitats del que eufemísticament s’anomenava “guerra bruta” suposo que, pel damunt de tot són “compañeros”. Per tant, no hi ha cinisme ni GAL que s’hi valgui, amb els “compañeros”.

Però no s’ha acabat aquí la vomitada del “compañero Crostes”. Ens ha dit també “tampoc podré avalar mai la creació d’un nou apartheid”. Molt bé, plas, plas, plas. Ja ha sortit el justicier universal. Ja ha sortit aquesta cosa que tots els nostres sociates porten a dintre, que quan més lluny passen les coses, més sensibles els tenim i més s’accentua el seu pressumpte sentit de la justícia.

Perquè és clar, resulta si més no curiós que el Crostes digui aquestes coses el mateix dia que al País Basc un jutjat espanyol feia seure a la banqueta dels acusats el lendakari del poble basc, democràticament escollit, perquè s’havia reunit per parlar amb uns dirigents de l’esquerra abertzale.

Curiós, també, perquè al mateix banc dels acusats s’hi asseu un company seu de partit, del Crostes, el tal Patxi López, que beu així de la medicina que ells mateixos van dissenyar.

I és que resulta especialment cínic que el Crostes parli d’apartheid. Ell i els del seu partit, que han establert un autèntic apartheid polític a desenes de milers de bascos, a través d’una legislació aberrant que ells mateixos van impulsar, la Llei de Partits, que persegueix persones i organitzacions no pel que fan, sinó pel que pensen.

Euskal Herria viu, al bell mig de l’Europa Occidental, un autèntic apartheid contra l’esquerra independentista basca, amb una legislació d’excepció (pròpia d’un estat d’excepció vull dir), que condemna a l’ostracisme polític persones i organitzacions sense haver comès cap delicte, i sense haver estat condemnades prèviament. Tot i que s’omplen la boca d’estat de dret i de democràcia, la seva política, la política de la Llei de Partits, de la que el PSOE (i per tant el sr. Crostes i el PSC-PSOE) en són directament responsables, és profundament antidemocràtica i vulnera els més elementals principis d’un estat de dret.

En definitiva, avui el “compañero” Crostes ens ha ofert un dels vòmits més cínics i irritants dels últims temps. Però l’important no és el que hagi dit ell, no. L’important és que el que ha dit, aquest cinisme, és la marca habitual dels socialistes. El que avui ha fet en Crostes és un exemple d’aquesta nauseabunda política dels sociates que, com deia abans, incrementen la seva “solidaritat” i el seu “sentit de justícia” en una relació proporcional als quilòmetres de distància on se situen els fets. Que a més a més són incapaços d'interpretar correctament.

Després de veure la rehabilitació del “compañero” Josep Ma. Sala, que qualsevol dia ens donarà algunes lliçons de comptabilitat creativa, veure a un sociata, ni que sigui el Crostes, donant lliçons o pontificant en relació a “terrorisme d’estat” o “apartheid” és ja l’últim que podia veure. Ni que, com avui, ho faci de l'habitual manera indocumentada i manipuladora dels sociates.

PS:aquest post està dedicat al company i no obstant amic, Joan Arnera, precussor en els atacs a la crosta sociata

10 comentaris:

  1. Home sí, certament, als palestins només els faltaven "amics" com aquest. Els qui varen dir "sí" a l'OTAN; els qui varen dir "sí" a la primera guerra amb l'Iraq; Els qui, amb Solana al capdavant, varen dir "sí" al bombardeig de l'OTAN sobre Iugoslàvia (tan "il·legal" com el darrer contra l'Iraq).

    Quines penques aquesta merda d'esquerra espanyola o catalanoespanyola, de botxins i oncles sams. És com aquella editorial d'El País: ¿Puede un negro ser presidente de los EEUU? I podria ser-ho d'Espanya? I un català? I un basc?

    És allò de demanar l'oficialitat del català a Brussel·les quan no la volen a Madrid.

    Els del GAL, els condecoradors de torturadors, alliçonant el món ...

    ... no hi haurà ningú que li ho digui a la cara?

    En fi, vomitar i no parar.

    ResponElimina
  2. Benvolguts,

    El "crosta" aquest, d'altra banda, no ho hem d'oblidar va ser el màxim col.laborador d'en Antoni Santiburcio a la Federacio de BCN del Psoe-Nordest, durant molts anys (i el va succeir), i durant els famosos anys de MOVILMA, el Filesa municipal de BCN organitzat des de la secció del Guinardó, del Psoe-Nordest, la de més militància sociata, i que va acabar com el rosari de l'aurora (a l'ajuntament li va costar 1.500 M. ptes.), en Santiburcio dimitit (i no va anar a mes perque era amic personal, abans de venir a Catalunya, ja, de D.Alfonso Guerra, el germà del conseguidor de Sevilla ).

    En Pasqual Maragall, envoltat ja pels capitans , tinents i sergents de primera hora de BCN (amb la "crostra" de 2on de files) , diuen, va fer filtrar als diarios amigos el merder (xoriçada pura i dura de diners) Movilma, per a debilitar el sector crosta. Santiburcio va dimitir, si, però ja no li van perdonar i l'omnipresent Sala, el pres, el condemnat , va fer anar ja, per sempre més, junts, a tots els sergents i espanyolistes tipus ciudada'ns del Psoe-nordeste, amb èxit, fins ara, amb Montilla, pezi, Maragall, ex-presi, i jubilat, i tot això, perdent les eleccions, gràcies al talp Carod i el sergent Puigcercos.

    A la crosta sempre li ha agrdat fer el paper d'en Guerra a la transició, però no té npi de res consistent. Nomes col.locacio d'amics militants, i "orientar" els diners publics molt a prop de les seccions del psoe.

    Cordialment,
    Andreu

    ResponElimina
  3. Exactament: "...aconseguint que els seus enemics, els seus adversaris, parlin d’ell". Jo crec que és així com viuen aquesta mena de personatges, amb la vanitat de ser protagonista.

    Atents a la novel·la de l'amic Crostes, en què hi ha una jove estudiant de polítiques que ben bé podria ser la jove amb què ens va felicitar les festes al seu bloc.

    Per fantasia que no quedi.

    ResponElimina
  4. Hi ha quelcom de'n Ferran i Serafini que cal denunciar pel que te d'actualitat, i és que aquest "pàjaru" era l'enviat per el PSOE secció NE. a les reunions dels "2.300" i posteriorment al "Foro Babel" a donar-lis suport. I aquest josepmariasalista de pedra picada, també acompanyaba al seu cap idolatrat, en Josep Mª Sala a reunions secretes a les "casas de Andalucia" amb en Chaves per adoctrinar als seus en questions electorals. Ves per on, i ell parla de guetos!!

    Però hi ha quelcom que sempre que surten aquesta gentola tant coneguda, no em puc treure del cap: com és possible que ERC els hi hagi lliurat la Nació sencera??.

    Cordialment.

    ResponElimina
  5. Subscric tots els vosres comentaris, especialment el del Josep, ja sabem que la feina del PSC és espanyolitzar Catalunya i lliurar-la de ple al PSOE, com és possible que pugui tenir el suport d'ERC?

    ResponElimina
  6. Perdona Elies, ja que n'has parlat, del tema del lendakari, el que no entenc ès que el Lendakari estigui citat a judici per tal que s’havia reunit per parlar amb uns dirigents de l’esquerra abertzale, que eran "politics il.legals" i En Carallot que va anar a parlar amb ETA "que aquestos SON IL.LEGALS i no està imputat en res. Algú m'ho pot explicar?
    Salut

    ResponElimina
  7. Hi va haver una vegada un alcalde andalus que va dir que "la justicia es un cachondeo", benvolgut Heribert.

    Per aixó, el varen processar, així és que jo no ho diré pas, no fos cas que també em processesin, que aquests de "la justicia" tenen la pell molt fina, però si aquell alcalde ho va dir, els seus motius devia tenir.

    ResponElimina
  8. I tots els governs espanyols, tots sense excepció, han parlat amb els "il·legals" que diu l'Heribert. I no ha passat res.

    Vet aquí l'escàndol majúscul que implica el processament del lendakari. Una autèntica aberració. Entenc perfectament que ara vulgui arribar fins al final. A veure si s'atreveixen...

    colla de feixistes...

    ResponElimina
  9. Només un apunt a Josep-Empordà: ERC no els ha regalat la Nació sencera; que jo sàpiga, els ha regalat el Principat i les Illes, no pas el País Valencià.

    ResponElimina
  10. Sense pietat, Elies!
    (Ah, i gràcies per la dedicatòria, jo com a pobre semiinvàlid -ja en procés de recuperació- aprecio molt el gest, hehe)

    ResponElimina