diumenge, 11 de gener del 2009

NO ÉS AIXÒ COMPANYS, NO ÉS AIXÒ…

L’islamisme local, de la mà de l’esquerranisme més tronat i totalitari i també d’aquest cert “bonisme” català que tant de mal ens fa es va expressar i aplegar ahir en la mani contra Israel.

Tots els pobles patim, dissortadament, manifestacions d’estupidesa prou evidents com la mani d’ahir. Hem d’aprendre a conviure-hi, i els catalans, dissortadament, ja tenim prou experiència en conviure amb aquest tronadisme totalitari.

Però això no treu que l’espectacle d’ahir fós lamentable i hi passessin coses gravíssimes. El que millor reflecteix el que va ser i passar és la foto denúncia de l’e-noticies, que obre aquest post, la d'un manifestant islamista amb passamuntanyes i exhibint una pistola. Això és gravíssim. I és tan greu que requeriria una immediata investigació per part dels Mossos d’Esquadra.

Estic convençut que si aquesta investigació no s’ha iniciat és perquè el conseller Saura hi era, a la mani. Però no se m’acut cap altre escenari on en una manifestació a BCN s’hi pugui exhibir una pistola i no això no impliqui de manera immediata, una investigació per a la detenció del delinqüent, si és que el dispositiu policial no va poder localitzar el delinqüent en el seguiment habitual de les manifestacions. I cap responsabilitat dels organitzadors??? No hi tenen res a dir???

El bonisme català hauria de ser conscient que amb la seva actitud alimenta el monstre. El monstre de la intolerància i la barbàrie. Un monstre que no necessita excuses, però que les aprofita, i que un cop desfermat és difícil d’aturar.

Hi ha, però, un fet molt més greu políticament. I és tota la judeofòbia que va destilar la manifestació i, com a exponent, el manifest final llegit pel meu estimat Llach. No pot ser de cap manera que en una manifestació com la d’ahir, en la que hi participen els tres partits del govern, es demani trencar relacions amb Israel.

Però quina mena de barbaritat és aquesta? Us ho diré: judeofòbia, antisemitisme en estat pur. Fixeu-vos que el nostre govern, a través dels tres partits que en formen part, reclama el que NOMÉS ha fet aquesta bèstia totalitària del chavisme veneçolà. És molt greu, gravíssim. No hi ha hagut mai a BCN una manifestació avalada pels partits del govern que donés suport com ho va fer la manifestació d’ahir a la barbàrie islamista i que propagués la judeofòbia com va passar ahir. Ni aquí ni a cap altre lloc del món. Gravíssim.

És lamentable també la presència de l’amic Àngel Colom. Absolutament lamentable. Perquè se sabia com acabaria allò, en què derivaria. Sincerament, no ho entenc.

La manifestació d’ahir ens torna a la nostra més fosca història, i actualitza, cal dir-ho, els progroms. Sí, els catalans hi ha episodis de la nostra història dels que no ens podem sentir gens orgullosos. Els progroms n’és un, d’aquests episodis. Encara hi ha vestigis en el call de la ciutat de Barcelona, tan aprop d’on ahir s’aplegaven els amics de la barbàrie islamista, els judeofòbics, que ens recorden aquells episodis, com les restes del pont que permetia la comunitat jueva refugiar-se a una de les torres de defensa, sota la protecció del rei, quan s’aixecava un d’aquells progroms.

No, amics. Fins i tot entenent –és humanament explicable que el dolor dels altres ens provoqui repugnància, i en aquest conflicte hi ha molt dolor- una reacció de “bonisme”, que s’adrecés a denunciar aquest patiment, el que no és tolerable és que hi hagi una reacció política que n’ignori les causes i els responsables i demani trencar les relacions amb Israel i el boicot a Israel.

La mani d’ahir va ser una cosa demencial. La presència dels tres partits del govern ens converteix en una autèntica paròdia bananera, miserable, pudenta i podrida. No és explicable, no és admissible.

Els mitjans de comunicació de casa nostra tenen una responsabilitat gravíssima en aquesta judeofòbia que ahir es va viure. El tractament informatiu del conflicte, la seva incondicional difusió dels arguments propagandistes de Hamàs, la mentida (s’han dit moltes i moltes mentides) i la manipulació que exhibeixen cada dia és molt greu, gravíssim.

Políticament, per tant, caldria una explicació clara del nostre patètic govern en relació a la seva adhesió o no al que es va proclamar a la manifestació. I policialment s’hauria d’iniciar una investigació urgent, urgentíssima, per a trobar els elements armats a la manifestació, un fet absolutament inconcebible i gravíssim, del que, gràcies a e-noticies, en tenim constància gràfica. La fiscalia entenc, a més, que hauria d’iniciar una altra investigació sobre les expressions xenòfobes i racistes que s’hi van proferir.

18 comentaris:

  1. D'acord amb tu que la mani d'ahir és impresentable i que la misèria dels intel·lectuals del país fa fàstig.

    Però...

    No entenc la campanya d'Israel. No entenc que Israel no hagi exigit cascos blaus a Gaza fa deu anys...

    Naturalment tampoc entenc la misèria intel·lectual dels que no son capaços de exigir que Hamas compleixi la resolució de l'ONU que creà l'estat d'Israel o que no exigeixin una forçça internacional d'interposició per molt que als assassins de Hamas no els agradi...
    Ni que protestin per el bloqueig d'Israel a Palestina i els sembli bé el bloqueig de Rússia a tots els que no els rendeixen pleitesia.

    Miserables.

    ResponElimina
  2. Benvolgut,

    en aquest món hi ha moltes coses que no entenem. Jo tampoc les pretenc resoldre. Ni tampoc m'enganyo en relació a la complexitat del tot plegat.

    No em poso cap etiqueta de justicier universal, com fan els nostres progres, que tenen solucions per a tot i receptes per a tot. Imbècils.

    Estic escrivint més del que voldria sobre aquest conflicte. El que passa és que quan veig el que passa a ca meu, m'hi sento obligat. Si els nostres progres no haguessin adoptat la postura, el posicionament, que han adoptat... Si els nostres mitjans PÚBLICS no manipulessin com ho fan...

    ... probablement no tingués ganes d'escriure com ho faig.

    Però estem malalts, inundats d'hipocresia, prejudicis, antisemitisme, de tòpics del progressisme més tronat i totalitari.

    Hem d'aprendre a conviure amb la realitat i la seva complexitat. Els nostres progres haurien de tenir una cura d'humilitat, i els caldria veure que NI TAN SOLS ELLS, tan estupendos com són, i tan moralment superiors com volen presentar-se al nostre davant... tenen la solució per als problemes del món.

    I sort que el món no adopta les solucions que ells propugnen, perquè estaríem acabats.

    Elies

    ResponElimina
  3. http://www.strategypage.com/military_videos/military_photos_20090111185044.aspx

    ResponElimina
  4. Et felicito pel teu article. El comparteixo plenament. Aquí, sembla que hem entrat en un estat d'amnèsia col·lectiva molt ferotge.
    Tot plegat, és gravíssim.
    El que crec que passa amb tot aixó que està passant i, de la manera que ens afecta, és molt clara:

    Primer: la majoria de la gent; per no dir tots; ha deixat de discorrer les coses, de treuren les seves conclussions i, s'ha deixat endur i, ho segueix fent pel que fa tothom. És alló de que si aquest fa aixó, jo també ho faig.

    Segon: El que ha provocat tot aquest corrent conduït pels atacs d'Israel contra Gaza ha estat i és molt clar. Tots els àrabs i musulmans que viuen en el nostre país s'han crescut i ho seguiran fent.
    I, com bé dius, del manifestant amb passamuntanyes i exhibin una arma, tot aixó només condueix a una cosa. RACISME pur i dur.

    Fa molts anys que m'he despertat d'aquesta anestèsia col·lectiva que ens han volgut imposar.

    No sóc racista, no vull la violència -la detesto- però, és fàcil d'endevinar cap on durà tot aquest conflicte.

    Salutacions i felicitats de nou pel teu article.

    Núria Casademont i Plà
    Indiketa Indiketa Indikata al facebook.

    ResponElimina
  5. Dies de fúria, només dir-te que la teva opinió hauria de poder-se sentir, si hi hagués llibertat. Per què no pot defensar-se aquesta posició i l'altra sí, encara que sigui amagada sota la capa de l'humanitarisme?

    Per molts anys pel teu bloc.

    Salutacions.

    ResponElimina
  6. Són una colla de comunistes i de feixites que quan els hi demanes perquè recolzen Palestina, com no saben dir res perquè són analfabets i desprecien el coneixement, es queden callats i amb cara de burros et diuen - Jo recolzo les persones i la pau...!!!! Aquests assaltants de carrers, aquests titiriterus de cafè haurien de passar-se uns quants dies amb un grupet de gamberros llençant petardos a les finestres de casa seva...colla de pocavergonyes que se les donen de pacifistes i després al'hora de la veritat tenen més mala lletr que tots els sionistes junts llençant bombes...no sé si m'explico...saludus crack

    ResponElimina
  7. Gaudim companys, gaudim!! que en Mas ha triat un magnific cap de cartell per les eleccions europées!!.

    ResponElimina
  8. Al Noctas: El que jo no entenc es perquè insultes a les persones que no veuen las coses igual que tu.
    No soc comunista, i molt menys feixista, ara, si que estic del costat dels Palestins, però no al costat del govern de Palestina ni del de Israel.

    Elies, avui a can Cuní han dit que la pistola era de plàstic.
    Sento mol que la Rahola i altres estiguin amenaçats, pel fet de que defenseu una altra causa. No vaig ser a la manifestació de Bcn, però si a la del meu poble, que va ser tranquila i sense cap soflama que pogués ofendre a ningú.
    I que ningú es pensi que els arbres no em deixin veure el bosc.
    Espero que aquest conflicte es resolgui aviat pel be de tots

    ResponElimina
  9. Que els tres partits del Govern hi anéssin i convoquéssin a les seves parròquies respectives, que la televisió s' hi sumés a la crida, que els col.lectius d' immigrants magrebins també ho fessin...i malgrat tot no hi assistissin ni trenta mil persones...només vol dir que la gent s' adona perfectament del que passa.
    Salut!
    Cesc.

    ResponElimina
  10. Quina transparència podem esperar d'uns postcomunistes, amb el dinoSaure al capdavant, que es passen la vida mentint? Que posats a triar entre dir la veritat o enganyar sempre, sempre, trien la segona opció? Tenen la mentida tan incrustada a tot el que fan que si deixessin de recorre-hi, es desintegrarien de viu en viu, s'assecarien fins a momificar-se. Que la pistola era de joguina, ha, ha, ha!!! Si n'estan tan segurs que l'ensenyin, que la mostrin, que diguin on la va comprar el que la portava. Si era tan fàcil d'aconseguir i tan inofensiva, per què no se'n van exhibir més? Tothom amb una pistola de joguina, home! Això sí que hauria estat una manifestació de pacifistes a ultraça, i la resta són romanços. Total, és un joc, no? Per ells que ja no saben d'on treure bosses de vots i han d'apel·lar al populisme més barroer i tercermundista, potser sí que era una pantomima, una posada en escena més, una afirmació pública del seu esperit rebel. És que, últimament, pobrets, tenen poques oportunitats de submergirse en l'ardor de la massa exaltada i, és clar, ho troben molt a faltar molt. És que haver de governar un país i haver de responsabilitzar-se de la seguretat dels seus ciutadans, és molt avorrit i no té morbo. Els hem d'entendre, home!

    ResponElimina
  11. Benvolguda Agnès i altri,

    Tanmateix, això de que els partits que estan al govern català encapçalin la mani pro Palestina-Hamas i contra Israel, és un fet sense precedents a Europa Occidental.

    A Berlin, hi van anar destcats politics a la manifestació a favor d'Israel i del seu dret a defensar-se, amb el lider socialdemòcrata també al davant.

    Es trist el paper galdòs que fan, (no en saber fer cap altre) però encara queden més assenyalats com les "esquerres" mes leninistes i mès antioccidentals d'Europa. I m'agradaria que l'Ambaixada Israeliana, a l'igual que ha criticat publicament la posicio de ZP, també ho fes amb la del tripartit català.

    Després es queixaran de la collita petita de vots. S'ho estan guanyant per tots els cantons.
    Que es fotin!

    Cordialment,
    Andreu

    ResponElimina
  12. Encara estic esperant que els salvadors de la humanitat i fins i tot de la marcianitat que formen el tripartit convoquin i/o participin en una manifestació contra l'actuació de Rússia a Txexènia o a Georgia. I que demanin trencar relacions amb la Rússia de Putin.

    Tampoc estaria malament que els magribins que viuen a casa nostra facin alguna manifestació contra el bloqueig de la franja de Gaza per part d'Egipte.

    Però aquí el lema que impera (i ho escric en V.O. sense subtítols que s'escau més) és "Nada más lejos de nuestra intención, majestad, que la funesta manía de pensar".

    ResponElimina
  13. Rosa: Ho veus com ets comunista i feixista...amb certes persones millor ser categòric que no pas entrar en el pesat matís...ho comprens això...?

    ResponElimina
  14. Noctas,

    o s'és comunista, o s'és feixista. En ambdós casos seràs totalitari, però són dues coses diferents. Elemental.

    ResponElimina
  15. Massa passió per quelcom que no és Catalunya.

    Segur que als israelians i als palestins se'ls en refoten els problemes de Catalunya amb la Espanya castellana.

    I lo pitjor és que al meu modest parer, cap dels dos s'ho mereix. Als dos bàndols hi ha ciutadans innocents que son els que paguen els plats trencats. Als dos bàndols hi ha dirigents inpresentables i als dos bàndols hi ha hagut i hi ha terroristes.

    Com deia Jesús, qui estigui lliure de culpa, que tiri la primera pedra.

    ResponElimina
  16. Renoi, m’han caigut un munt de pedres al damunt!! I pot ser si, que ens dediquem a parlar de Catalunya, eh Josep?
    Gràcies Ròdia, estic d’acord no es pot ser tants “istes” a l’hora, tu ho has dit, i tens raó.

    Va Notes, per tu, o s’és negre o blanc, doncs jo seré negre, i torno a repetir el mateix, davant de persones mes pobres, mes dèbils, i amb criatures mortes, jo sempre estaré, al seu costat, sigui a Palestina, Somàlia, Xexènia o El Tibet!! Apa, Fi

    ResponElimina
  17. AIXO DE FER RESPECTAR LES LLEIS INTERNAÇIONALS, ES EVIDENT QUE ESTA PASSAT DE MODA.
    QUINA "TROPA"¡
    PERO AIXO DE RESPONDRE AMB ARMAMENT D' ULTIMA GENERACIO, A ELS MISILS CASSOLANS,I A LAS PEDRAS
    DELS INFANTS, AMB SEMBLAR UNA CANALLADA. JUGANT AMB BCN.

    ResponElimina
  18. algu s'oblida aixó ? que es va complir aquesta resolució ?

    http://en.wikipedia.org/wiki/United_Nations_Security_Council_Resolution_242

    ResponElimina