divendres, 13 de març del 2009

Tancats a la UPF: gentussa totalitària, racistes, antisemites, perroflautistes i xoricets

Uns col·legues de la UPF em fan arribar els seus testimonis sobre la tancada d’aquests quatre subnormals contra el pla Bolonya.

No només m’han fet arribar els seus testimonis de les macarròniques vivències a què han hagut d'assistir, sinó que m’han aportat testimonis gràfics.

El primer que cal dir és que estem davant gentussa. No són estudiants, no plantegen reivindicacions de cap mena. Són gentussa totalitarista que empra la violència i la coacció com a únic mitjà, i no per als objectius que diuen defensar, sinó per a propagar la mentida, la insídia, i estafar la societat en general.

Estem davant quatre gats totalitaristes, que condensen el pitjor de cada casa, els pitjors tics del totalitarisme. Com podeu veure en les fotos adjuntes a aquest post, estem parlant de quatre gats, que estan provocant i intentant acabar amb la normalitat acadèmica de milers i milers d’estudiants i professorat de les nostres universitats. En el cas de la UPF és especialment paradigmàtic, perquè la tancada està alimentada per delinqüents alients a la universitat, vinguts expressament per a, com diuen ells, “liarla”.

Pel que em comenten els meus col·legues professors de la UPF, que van presenciar en directe el vandalisme d’aquesta xusma, l’ocupació inicial per part d’uns quants centenars de delinqüents va incloure gossos, porros, litrones, malabars, etc. És a dir, tota la parafernàlia habitual d’aquesta gentussa.

Seguidament van assaltar o intentar assaltar el bar de l’edifici, i saquejar les neveres de cerveses. Pel que m’expliquen, l’encarregat del bar els hi va fer front i no es va acoquinar davant els delinqüents. Ignoro si es van emportar el seu botí o no.

Van omplir de brossa i immundícies el pati de l’edifici de Roger de Llúria, i allà es van plantar els quatre energúmens, amb els seus gossos, malabars, litrones i porros. Un professor amic que hi va treure el cap va dir a una de les polloses que s’estava fumant un porro si sabia que allà no s’hi podia fumar, i la pollosa va respondre “sí, i tampoc es pot okupar i estem okupant”.

Un altre col·lega m’envia la foto del cartell que els totalitaris han penjat davant la cooperativa Abacus. El racisme i antisemitisme d’aquesta xusma és un element que hauria de provocar la nostra reflexió. I la de tots aquells que, com uns imbècils qualsevol, els hi riuen les gràcies.

Estem davant un fenomen molt preocupant, de gent totalitària, racista, antisemita, que vol imposar els seus criteris a la majoria silenciosa de les universitats. Que s’aprofita de la covardia general d’una societat que de l’únic que s’hauria de preocupar és d’haver covat al seu si una expressió feixistoide d’aquesta naturalesa.

Estem davant autèntics delinqüents polítics i socials, gent que evidentment no hauria d’estar a una Universitat, sinó a un reformatori.

Insisteixo: estem davant quatre energúmens totalitaristes. Les fotos en donen testimoni. I, pel que m’expliquen els meus col·legues de la UPF, ni tan sols les seves estratègies coactives han aconseguit trencar la normalitat acadèmica. A la foto que m’envien es pot veure clarament els quatre gats que són en la seva “assemblea” (és la rotllana) i a la UPF, pel que llegeixo a la seva web, hi ha més de 10.000 estudiants. Ja em direu si aquests mamons tenen cap dret a coaccionar com estan fent tota aquesta comunitat universitària.

Des d’aquí el meu suport a totes les autoritats universitàries que es decideixin a acabar amb la coacció. I el meu suport explícit als Mossos d’Esquadra si finalment han d’intervenir davant els feixistes. I, aquí, també, la meva postulació com a voluntari si necessiten qualsevol mena d’ajut per fer front a aquesta gentussa.

Ah! I finalment proposo instituir un premi nacional al subnormal de l'any que hauria de ser concedit, vitalíciament, per al subnormal que està en vaga de fam contra el no-res, és a dir, contra les pròpies mentides que ells diuen que és el pla Bolonya.

PS: un cop escrit aquest post he vist que finalment, i gràcies a Déu i al bon sentit, han desallotjat aquesta gentussa. Bravo!!! El nostre país no pot estar pendent d'aquests quatre energúmens totalitaristes. Bravo per la UPF i per la seva radicalitat democràtica davant els totalitaris.

31 comentaris:

  1. Em sap greu dir-te que això és la joventut, i tothom la hem liat de joves, ja sigui okupant o sortint a beure alcohol fins a rebentar o anant amb el cotxe a 180 km/h o barallant-nos o tocant els collons als pares o tot el que vulguis, només cal que et passis per alguna zona de marxa nocturna i veura's alguns d'akests que anomenes energúmens, jo els anomeno joves. No es pot justificar, però jo ho entenc. No estic d'acord en cap dels adjectius que has utilitzat,és més en alguns menteixes, sobretot en el de racisme. Fer boicot no és qüestió de racisme és denunciar pacíficament el comportament d'una nació com Israel, igual que en la guerra d'Iraq molts vam boicotejar productes americans i vam anar a manifestacions. Tampoc crec que el fet de fumar porros i tenir gos i beure alcohol sigui res de l'altre món, és més, un percentatge altíssim de joves ho ha provat o directament van a coses més fortes com la coca...
    Salutacions.
    Visca Catalunya Lliure.

    ResponElimina
  2. Em fa il·lusió veure que també hi ha gent crítica amb els critics, com tu o vostè. Crítica mordaç contra crítics mordassos, és bo. D'això es tracta si volem un ambient saludable i fructífer, llàstima dels insults, que no hi contribueixen, tan gratuïts. Personalment, trobo legítim -i hi estic totalment d'acord- que els estudiants que creuen tenir raons per canviar el que calgui per raons socials, ho intentin; els que he conegut són persones excel·lents.
    Afegeixo el bloc a la llista per llegir-lo més sovint. Que tinguis sort!

    ResponElimina
  3. Efrem, gràcies pel teu comentari. De totes maneres hi ha dues coses que em separen radicalment, molt radicalment, d'altres mobilitzacions d'estudiants i de jovent: menteixen d'una manera estratosfèrica, perquè les seves reivindicacions no són estudiantils ni nacionals, sinó purament revolucionàries, d'un revolucionarisme totalitar atroç; i fan servir una violència i coacció sobre la resta de la comunitat que és absolutament inadmissible.

    Anònim... l'antisemitisme és la forma més primària i universal de racisme. I la practiquen. No se n'adonen, no s'ho pensen, però ho són i el practiquen. I, si a tu et sembla normal el perroflautisme, a mi no. Et convido a que observis amb una mínima distància crítica el comentari que has fet i la displicència amb què tractes comportaments absolutament intolerables en un centre universitari.

    Em sembla que ni tu ni n'Efrem sou lectors habituals d'aquest bloc. Sí, jo també he estat jove en el sentit que dieu, i sí, jo també n'he fet de grosses. Però mai com aquests impresentables. Aquesta dinàmica destructiva i irracional, gairebé sectària, no presagia res de bo. És molt i molt alarmant.

    és evident que en el post disparo pel boc gros. Però us convido sincerament a reflexionar i a no deixar-vos endur per la propaganda pel fet i contra la raó.

    Quedo a la vostra disposició per a comentar qualsevol dels aspectes que en aquest tema volgueu reflexionar i sortir del pou de la propaganda pel fet i des de la mentida.

    elies115@yahoo.com

    Elies

    ResponElimina
  4. No he seguit massa aquesta protesta estudiantil, m' ha arribat d' esquitllada, però, una de les reivindicacions que vol aturar la col.laboració Universitat-Empresa.
    També no fa gaire em va arribar un estudi amb base estadística del baix percentatge de gent que cursa Administració i Direcció d' Empreses que vol esdevenir emprenedor empresarial en el seu futur post-universitari.
    Tot plegat uns inputs gens afalagadors pel futur.
    Tanta fisiocràcia i tant poca valoració del risc i l' esforç no és pas bo. Anem com els crancs.
    Salut i independència,
    Cesc.

    Ps, això del "perroflautisme" ja ho vas escriure en un post sobre el metro, no sé pas què vol dir, ens ho pots explicar?
    Aparentment em sona a un gos que toca la flauta, però de ben segur que vaig ben errat, no hi veig cap relació.

    ResponElimina
  5. Davant aquest article inundat de falses afirmacions i insults, queda poc a dir, ja que es veu clarament la teva intenció de silenciament i poca disposició a escoltar les crítiques dels estudiants universitaris i una reiterada voluntat de criminalització dels estudiants.

    Cal dir que el desallotjament dels mossos d'esquadra es va fer sense previ avís, de manera premeditada a l'hora on hi havia hagut més dispersió dels estudiants mobilitzats, van blindar literalment la universitat impedint l'accés i la sortida: fins i tot, professors van quedar tancats a dins sense poder moure's del recinte.

    Exigeixo que t'informis millor de les protestes que s'han dut a terme, i de les nostres reivindicacions, perquè amb aquest article quede palès que no ho has fet en absolut. Les reivindicacions i les demandes dels estudiants són clares, i queden reflexades als referèndums que s'han dut a terme a la majoria d'universitats catalanes, on la resposta contundent d'un no a Bolonya ha estat expressada per milers d'estudiants, que han participat de forma massiva a aquests referèndums, amb una participació altíssima comparant-la amb les eleccions institucionals universitàries.

    Caldria que revissessis el teu vocabulari i la informació de la que disposes, clarament distorsionada de la realitat. Insults com racistes, totalitaris, etc. queden fora de lloc en el context actual. Ara més que mai, després d'una manifestació multitudinària com la del 12 de març, la veu dels estudiants ha de ser escoltada i no silenciada i omesa com fins ara.

    Recolzar l'actitud del rector Moreso i la decisió presa davant l'ocupació de la Pompeu Fabra de Ciutadella, és un recolzament directe a la violència i repressió de les veus crítiques de la nostra societat. Per segon cop en un mes, el senyor rector ha ordenat la intervenció policial a una universitat pública, fet lamentable a la societat democràtica, lliure on diuen que vivim.

    Dit això, crec que caldria una reflexió per la teva part, i un anàlisi de la situació i del què realment significa que milers d'estudiants s'estiguin mobilitzant en contra d'una reforma que com a únic objectiu té privatitzar la universitat pública.


    Exigim una rectificació i una disculpa cap als estudiants davant la colla d'insults no fonamentats. És una vergonya que encara quedin persones que pensin d'aquesta forma, demanant uan repressió policial i política de les veus crítiques de la societat. Això és progrés social? Això és defensar la democràcia i la voluntat de crear una universitat pública de qualitat? o Això és oler tornar enrere, quan les reformes i els canvis a gust i benefici de les èlits de poder s'havien d'implementar a cops de porra?

    ResponElimina
  6. Només per la falta de respecte del teu escrit no val la pena ni llegir-lo.

    Si us plau, re capacita el to i no generalitzis; sobretot això últim. Fa molt de mal, tot i que possiblement és el que busques.

    ResponElimina
  7. Per curiositat... com esteu arribant tots vosaltres fins aquí?

    Annaïs... exigim??????????

    EXIGIM???????????????????????????????????????????????

    I sí, és clar que vull fer mal. Us penseu que hem d'estar tots de palmeros del vostre totalitarisme revolucionari i antisemita?

    Hem de ser tota la societat còmplices de les vostres mentides, de les vostres estafes argumentals i dialèctiques????

    I sí, és clar que és insultant el meu escrit. Molt insultant. M'alegro que per primera vegada algú us foti un mirall al vostre davant.

    Ah! i com m'hagués agradat "aclarir" aquests temes quan jo estudiava. Us hauríem espavilat bastant ràpid i encara hauríem pogut treure alguna cosa de profit de tots vosaltres.

    Per cert, un dels desallotjats de la UPF detingut perquè estava amb ordre internacional de recerca i ingrés immediat en presó. Les meves fonts de la UPF no anaven gaire despistades, no...

    Apa, feu alguna cosa de profit a la vida. O aneu-vos-en a fer l'evomoralisme creuant l'Atlàntic.

    ResponElimina
  8. Benvolgut Elies,
    Aniré a pams: aquí (suposo que vols dir al teu bloc) hi vaig arribar fa temps: de fet et seguia des del teu antic bloc, et vaig descobrir per els blocs amb estrella, quan buscava algun tipus de resistència en el procés congresual d'ERC.

    Vagi endavant que jo no hi era, el dijous, perquè no en comparteixo les formes ni la major part del fons. El dijous vaig fer l'intent d'anara classe, malgrat s'acabés suspenent -la profe no es va presentar.

    El to... bé, es típicament teu i, com ja ens tens acostumats, és duríssim. Però, anant al fons, crec que la càrrega indiscriminada que fas contra tot el moviment estudiantil -o tot el moviment estudialtil anti-bolonya, si ho prefereixes- no és adequada:

    En primer lloc, perquè no tots els que creiem que el Pla no s'està aplicant bé/conté errors estructurals greus no sóm com aquella gent. Ni som racistes (prou problemes que em va portar la meva actitut davant l'actuació del Tshal per sentir-me això), ni som totalitaris, ni tenim gos ni toquem la flauta. I crec que ens poses dins el mateix sac i, simplement és erroni i injust. Seria com dir que tots els polítics són uns lladres i uns espanyols. Tots, tots?

    En segon lloc, perquè actituts extremistes com aquestes -les seves, i les teves- no ajuden a trobar una solució. Una de les principals causes de la situació actual és que "els moderats" hem estat reiteradament ignorats per tothom, especialment per bona part de les institucions universitàries. Si desprès d'hores de reunios, debats... arribes a uns acords i els acaben ignorar, et canses.

    I, al final, quan una trouppe de perroflautistes envaeix una universitat, no pots deixar de pensar -encara que siguis perfectament conscient que no és la millor manera de fer- que ells s'ho han buscat per fer les coses amb els peus. Que ja els ho havies dit. Que la incompetència i la nul·la voluntat de diàleg es paguen.

    ResponElimina
  9. Jo no t'exigeixo res. Però tampoc vull que m'insultis. I ara, m'acabes de dir antisemita així de gratis. I si algú ha comès un delicte, doncs, a la presó. A mi que m'expliques? El que no vull és que em facis coresponsable dels seus actes. Això s'acosta a demagògia. O notes o no? És que sinó no entenc res.

    ResponElimina
  10. Al principi m'he fet un fart de riure. Però després he pensat com alguna persona pot quedar-se tan ample dient això.

    ResponElimina
  11. Joan, doncs a mi no em fa cap gràcia. Ni al començament ni al final. Cap.

    El que he dit és que de la informació que tenia i m'arribava de la UPF, havia passat tot el que he dit. I els fets ho confirmen. Res més.

    I què t'explico a tu??? Què m'expliques tu a mi i a la resta de la societat. Jo no sé si tu t'has tancat a algun lloc o no, però em reconeixeràs que no és un problema meu, sinó teu, que tingueu aquests companys de viatge, i que empreu una violència intolerable en un entorn universitari, fins i tot contra els vostres propis companys. A la UAB s'està fins al capdamunt que les "assemblees" impedeixin fer classe als professors i als alumnes que volen fer-les, que són la majoria.

    I tant que t'ho explico. I en llatí si cal.

    A veure si espavileu una mica i reflexioneu sobre tot el que esteu fent, per favor.

    Elies

    ResponElimina
  12. Bé, potser no us ha agradat el to que ha utilitzat l'Elies, potser us agradarà el meu.

    Dieu que voleu una Universitat al servei del Coneixement i no del mercat.
    Esteu segurs de que això és el que realment voleu? Reflexioneu-si us plau
    Bé, si això és el que voleu, feu-vos autodidactes.

    Us penseu que els costos dels vostres estudis els paga el Solbes de la seva butxaca, potser?
    Sabeu d'on surten els diners per finançar l'Ensenyament Superior?
    No sou capaços d'entendre que els impostos que es recapten per, entre altres coses, pagar els vostres estudis, venen de l'esforç de les famílies i les empreses, sobretot, de les empreses, de la recaptació de l'impost de societats com a impost més voluminós?
    Voleu, un cop acabats els estudis, que alguna d'aquestes empreses us contractin amb un bon sou?
    Si els vostres estudis no serveixen per a aquestes empreses, creieu que us contractaran?
    Voleu viure una vida del SXXI o de l'edat de Pedra Erudita?

    Parlant seriosament: voleu cobrar el sou mínim interprofessional de 650€ mensuals o creieu que teniu coneixement i capacitats per guanyar-vos millor la vida? Si és així, qui creieu que us pagarà el sou, sinó, el Sr Joan Saura, potser?

    Voleu ser uns emprenedors i adaptar-vos al mercat actual per poder tenir un bon nivell de vida o ja us està bé passar-vos el dia en un parc públic explicant ciència i lletres als pobres indigents i altres curiosos?

    O em voleu dir, potser, que només estudieu per estudiar, per saver més i no teniu cap intenció futura d'aplicar els vostres coneixements adquirits per, sobretot, guanyar-vos la vida?

    Reflexioneu, si us plau, però sigueu conseqüents, a no ser que sigueu comunistes, i l'únic que voldreu és viure a costa dels altres, si és així, endavant amb les protestes!

    ResponElimina
  13. Què cony vol dir exigir? Però tu que t'has cregut, mamona antisistema? Malalta mental que hauria d'anar al psiquiatra a veure si t'explica clarament quines són les teves frustracions personals a veure si deixes d'una vegada d'amplificar, de transferir al món les teves fantasies mentals i el que els teus adoctrinadors i altres joves-vells pseudorevolucionaris i nostàlgics de no se sap ben bé què, passats de rosca, t'han fet creure. Viviu en una bombolla ideològica que propugna no la llibertat sinó un llibertinatge sense mesura, sense motiu i sense perspectiva. No teniu nord ni sabeu on aneu.La queixa per la queixa i l'exigència per sentir-vos vius. Esteu tarats, nanos! Esteu histèrics i aneu mal follats. Deixeu de tocar la pera amb les vostres reivindicacions caduques i infantils, de criatures consentides i malcriades! Sou quatre histèrics, un de cada poble, els típics marginats comunistoides que no troben on agafar-se. I, sí,l'antisemitisme és un dels temes recurrents de l'antiga Unió Soviètica, la d'Stalin, un boig reconegut i certificat per la història, un règim corrupte i exterminador a qui només miren i admiren els més abjectes i retrògrades joves abduïts per les revifalles de la mort de tants i tants comunistes-cristians pel socialisme que amb els seus misstges presumptament regeneradors però totalitaris, empudeguen i pretenen distorsionar les vides dels ciutadans i estudiants treballadors honestos que només volen, oh pecat!, fer la seva feina tan bé com puguin.

    ResponElimina
  14. annais aquests referèndums no tenen cap validesa, vosaltres hi esteu de pas per la uni, l'hauria de fer tota la societat i el parlament ja s'ha pronunciat, es com si els estudiants en feu un dient que voleu eliminar els exàmens i aprovar directament. Protestar val però no molesteu els que no pensen com vosaltres.

    el perroflautista per mi, es un punkie amb un gos(normalment brut com el seu amo) tocant la flauta pel metro demanant caritat. Habitualment viuen en cases ocupades de gràcia o sants i s'auto-anomenen 'anarkistes' que no volen treballar. Deuen pensar que caurà manà del cel o de l'estat.

    ResponElimina
  15. Bé, Salvatore, bé. Només afegiria una cosa: el país no es pot permetre incompetents, paràsits, gent mal formada. La nostra societat, el nostre país necessita gent molt i molt ben formada. Gent que pugui retornar a la societat el que molt bé dius que fa la societat, invertir en la formació dels joves.

    O anem cap a un país en fallida total, de la mà dels antisistema, un país de cambrers i serveis low cost... o anem cap a un país potent en innovació, en creació, en empreses, en talent...

    Agnès... t'ha sortit molt de dins!!!!!!! ja ja ja

    uf, quina feinada m'està donant aquest post!!!!

    ResponElimina
  16. Quan utilitzo el primer 'antisemita' volia dir antisistema, però tant és. I, sí, m'ha sortit molt de dins. No cal que riguis. És així.

    ResponElimina
  17. Gràcies, Bacus.
    De ser així, no entenc res.
    Quan jo estudiava es reclamava el dret d' uns estudis universitaris universals, públics i a l' abast de tothom qui els volgués aprofitar.
    Es reclamava l' accés a l' Universitat d' aquella gent amb menys recursos per tal de que funcionés d' ascensor social, que no s' estigmatitzés per raons de renda.
    Aquella gent clamava per una oportunitat que els permetés formar-se i tenir l' oportunitat, el goig i l' honor de poder retornar a la Societat la bestreta que els havien fet.
    Jo ho trobava, ho trobo encara, del tot just. Necessari.

    No acabo d' entendre que el jovent d' ara, suposo que una mínima minoria, hi vulgui anar a passejar el gos i bufar la flauta, i prendre's els estudis com un donatiu a fons perdut, malbaratat.

    L' altre dia em van dir que els fons de donatius d' ex-alumnes de Harvard pujaven a $45.000M, això permet que aquella Universitat, no pas pública, pugui tenir el 80% d' alumnes becats, i que en agraïment, naturalment, quan abandonen el campus i es guanyen la vida hi fan donatius que engreixen el fons i permet de becar més gent i millorar la mateixa infraestructura educativa.
    Funciona així des del segle XVII !!

    Aquí potser hem passat a l' extrem oposat, els estudiants actuals d' agraïment cap, es pensen que la seva educació ha d' esdevenir una mena de comoditat vegetativa gratuïta, finançada a fons perdut per una societat que s' encamina a la fallida pel malbaratament en conceptes com l' educació o la sanitat que no fa pas gaires anys es consideraven una fita a ser assolida.
    Anem com els crancs.
    Salut i independència,
    Cesc.

    ResponElimina
  18. Hola Elies,

    un plaer llegir-te.

    Cordialment,

    Júlia Rosell

    ResponElimina
  19. Doncs la veritat, que fora del contingut insultant (entenc perquè s'ha acabat la paciencia, jo mai escriuria així), però també és la única manera que certes persones si sentin REFLECTIDES i reaccionin, cap a bé o malament, ho veig així.

    Com exemple al blog de vaga de fam: mentre he rebatut no hi ha hagut cap resposta ni rebatiment, quan he qüestionat la vaga de fam quant a prendre segons quins líquids o he fet veure que no sabia que era el CEPC (que no SEPC), se m'han llançat a sobre atacant directament, doncs abans no tenien real manera de fer-ho (i em sap greu com sona, però ho veig així).

    Una cosa Elies: he posat el teu post al meu blog i qui cliqui al títol se'n va redirigital teu, espero que no et molesti, però crec que val la pena que la gent se'l pugi llegir i fer-te arribar les opinions. Per el que veig raones molt bé, i bastant millor que jo, segur que els sabràs posar a lloc, ja m'enténs.

    (No m'equivoco al parlar-te de tu oi?)

    Per cert hi ha comentaris i posts que els copio i enllaço des del meu blog, si et suposa cap molèstia m'ho dius i els trec ràpidament.

    Gràcies per tot.

    Cordialment,

    Júlia

    ResponElimina
  20. Ets una puta rata de merda!
    Podria dir més coses que no fossin insults, però com que és l'única cosa que conté l'escrit, o cal dir res més.
    Subnormal!

    ResponElimina
  21. El primer post és un exemple clar de l'estupidesa que ens envolta per totes parts: l'autor troba normal i convenient fer un boicot als productes d'Israel "per denunciar pacíficament el comportament d'una nació". Però en canvi troba normal ("res de l'altre món" diu) fumar porros i fins i tot prendre coca, quan les xarxes de traficants tenen un efecte devastador en les societats on hi són, serveixen per finançar grups criminals (guerrilles, paramilitars i fins i tot els talibans) i han causat milers de morts només en guerres internes entre bandes. Això és ser conseqüent, aplicar la raó i lluitar pel progrés, sí senyor!

    ResponElimina
  22. Quin ambient!!!

    Això és com tornar als bons temps d'estudiants de cop!!

    Jo em quedo amb els comentaris del Salvatore, estic total i absolutament d' acor amb el que diu, crec que seria bo que els més jovenets hi pensesiu una mica.

    Apa, bona nit

    ResponElimina
  23. Ja fa temps que vaig passar per la Universitat. Concretament per Lletres. Jo -i la gran majoria- també vàrem patir aquests "revolucionaris". Teòricament volen millorar el sistema universitari i extirpar els mals del món. Tanmateix, extirpar-los a ells sí que representaria un primer i ferm pas per millorar la universitat (i de retruc el món).

    Quan vaig començar la carrera molts d'ells ja hi eren i, quan vaig acabar-la, a la majoria encara els continuaves veient a les assemblees que ells impunement controlaven i manipulaven (a les poques que vaig assistir-hi -aviat ho vaig deixar córrer, perquè tot estava dat i beneït- uns anarcofatxes varen colpejar a un noi que estava en contra de les mesures que volien aprobar-hi).

    Pregonen la llibertat però la seva ideologia és totalitaria. Pregonen l'odi i la violència contra tot allò que és diferent al seu discurs, als seus ideals. De fet es pot dir que són una còpia vulgar i "cutre" dels professionals d'aquest discurs i d'aquests mètodes: el PPsoE.

    Bé, això si és que es pot dir que tenen ideals. Perquè el que tenen és un gran tall de digestió de lectures comunistes o anarquistes mal digerides. Que, de fet, deuen ser les poques lectures que deuen tenir. Perquè, com ja he esmentat, poc assistien a classe. Només hi entraven a les aules per rebentar-ne les classes i impedir que els estudiants hi facin l'objectiu pel que es va a la universitat (o a FP o a l'institut): formar-se i preparar-se per ser un bon professional el dia de demà.

    Això si, les matrícules pagant-les-hi els seus pares (que si d'estudiar poc, de treballar menys).

    ResponElimina
  24. Júlia, gràcies pel teu comentari. Veig que ets molt polifacètica i amb un bloc interessant per seguir aquest jaleo. Pots fer el que et sembli amb els comentaris i bloc, només faltaria.

    Josep, això haig d'agafar-ho com un compliment, vist el que s'ha vist a la UB, la UAB i a la UPF, les rates són animals molt més nets i socialment més estructurats que alguns dels protagonistes d'aquesta lamentable història.

    Nano, així és, en Salvatore hi toca de ple.

    Setembre Negre... ja veus que algunes coses no canvien mai.

    Elies

    ResponElimina
  25. Tanto hablar de fascistoides, violencia y totalitarismos de los perroflautas y sin embargo tu blog es presentado a punta de pistola y no paras de insultar. En esta entrada no hay nada que se parezca a un argumento. ¿Te suena lo de "ves la paja en el ojo ajeno pero no la viga en el propio? ¿o lo de consejos vendo pero para mi no tengo? Esto es sabiduria popular, algo que dudo que tengas.

    ResponElimina
  26. Por cierto, la persona que ingresara en prisión lo hará por negarse a pagar una pena-multa, no por asesinatos o agresiones como tu y algunos medios quereis hacer creer. Tus informadores" te lo dijeron?

    ResponElimina
  27. I es que et mereixes una patada a la boca!!!!!!!

    Per cert saps quantes vegades has escrit la paraula totalitaris o alguna similar??

    ResponElimina
  28. Estic decebut... em pensava que tots aquests protofeixistes avui tornarien per ací... i no ho han fet. Sniff!

    Jo que pensava passar una bona estona amb ells...

    en fi, a veure si el nou post els anima una mica, je je je

    Elies

    ResponElimina
  29. Ho estudiarem, Elies, ho estudiarem!

    ResponElimina
  30. perdona que t'ho digui, però tu el que ets es un nacionalsocialista de tota la vida

    ResponElimina