dimarts, 17 de març del 2009

Diuen que diuen...


Diuen que diuen que les paraules de l’Huguet d’aquest cap de setmana, dient que el finançament serà el que es podrà treure ateses les circumstàncies i que es quedarà en un “aprovadet” no són la clàssica escalfada de boca d’aquest home, sinó que es corresponen amb la difícil digestió interna que aquest tema té a Esquerra.

Segons sembla el Clan dels Cal·labresos no es presenta unit davant aquest repte.

Diuen que diuen que en Puigcercós està veient les orelles al llop de l’hòstia electoral, i amb ell de cap de cartell. Segons les meves fonts, davant aquest panorama, sap perfectament que acceptar un finançament “d’aprovadet” seria letal per a les seves aspiracions.

A l’altra banda, entre l’antigament monolític bloc dels cal·labresos, s’ha generat un nou bloc “institucional”, que encapçala el conseller Huguet, i que té com a màxima que passi el que passi, no es pot sortir al govern. Romandre al govern és un objectiu per si mateix, i per tant, la resta de qüestions, inclòs un finançament just, o la sentència del TC, són secundaris, són subsidiaris del primer: conservar les poltrones.

21 comentaris:

  1. Amb tots els respectes, amic Elies, el que dius no és nou, és sobradament conegut per tots.
    La pregunta és: realment hi haurà avançament electoral, tal com deien certs rumors ahir a RAC1?
    O és només un rumoret, com tants altres hem sentit?

    ResponElimina
  2. Sense tenir cap font d'informació, només amb la simple observació, fa uns dies vaig escriure aquesta entrada al meu bloc

    http://lofullderuta.blogspot.com/2009/02/tinc-una-teoria.html

    Si es confirmés el que dius, A puigcercòs només li queda "conspirar" contra els "institucionals"

    ResponElimina
  3. Veure com en pocs dies han plegat les cúpules del psoe gallec, del BNG, d' EA, d' EB per una simple trompadeta electoral, mentre que la direcció d' ERC amb més exvotants que votants i amb unes perspectives gens afalagadores és com per plantejar-se de fer alguna cosa, quiets no s' hi poden pas estar.
    La pressió de l' embustero, el que mana realment al tripi, no hi ajudarà pas gota a mantenir aquesta farsa. Suposo que els spin doctors sociates deuen estar estudiant si els convé més ecspanyolitzar les eleccions fent-les coincidir amb les europees, o bé, convocar-les en dia laborable a la tardor o al final de l' estiu...tenen el precedent gallec i com més dies passin pitjor per ells.
    En Puigcercós ja fa tard, no controla ni el grup parlamentari, només té la possibilitat d' engegar un reguitzell de mocions de censura i canvis de socis a ajuntafems i diputacions en mans sociates, per tal d' enmascarar o maquillar el desastre perpetrat. Fins i tot en això sembla que les CUP li passen la mà per la cara i el deixen en evidència.
    L' única alternativa que té és desatel.litzar-se cuita-corrents, però a CiU li va molt millor aquest desastre de direcció en agonia i no li facilitaran, tampoc ells, gens les coses. A CiU li fa molta més por una ERC renovada amb gent com cal, que no pas aquests ganduls, trepes i frikies dels cal.labresos.
    En Puigcercós ja fa temps que s' ha lligat la corda de la forca al coll i juga a fer trontollar la cadira que el sostenta, aviat sentirà el croc.
    Salut i independència,
    Cesc.

    ResponElimina
  4. Fa dies que s'ensuma que Cadod-Huguet-Tresserres i tots els 'institucionalitzats' de l'Esquerda per votació-autoproclamació van de cara a barraca, si convé a còpia de camaleonitzar-se i, si convé, també, a còpia d'assimilar-se als del Partit dels Sodomitzadors Compulsius de Catalunya, per fer de tot un, un totuum revolutum en què no se sàpiga on comecen els uns i on acaben els altres. Així, en una mena de relació simbiòtica fetus-gestant/gestant-fetus, una placenta amniòtica on nedar i guardar la roba (per cert, no trobeu que el Tresserres ja fa cara d'embrió d'ecografia?). Per fer què? Doncs, per aconseguir una sola veu unànime socialista, una defensa mútua i col·legiada pel despatx amb moqueta, pel privilegi mentre Catalunya s'enfonsa en la més trista de les misèries. Per fer de Catalunya una república bananera i expoliada, equiparable a una República d'El Salvador o a altres reductes tercermundistes dominats per quatre arreplegats a qui no hi ha manera manera de treure quan s'han fet forts en el poder. O no és això ser d'esquerres? O no és aquesta l'aspiració màxima i l'objectiu íntim i no confessat de maoistes, lenninistes, cantamanyanes i exseminaristes reciclats com 'el abuelo'Morcillon, el paio dels dos peus de poc encastats al clatell, l'engendre redactor dels discursos carodians i del que "faci falta" i de la Morsa predicadora: mentir i enganyar, mentir i enganyar, mentir i enganyar. Enganyen tant que al final ni ells mateixos ja no poden distingir el que és veritat del que és mentida.

    ResponElimina
  5. Veig que per aquí hi ha algú que té bones fonts. Hi afegeixo una mica de salsa, en l'executiva real d'E, que no són els 4 garrulos que surten a la foto, fa tres setmanes ja van saltar cuspires. El metropagès que li dieu, va plantejar al Lenin de Manresa que calia un canvi pq estava cagat de la nata que es fotria. I en Lenin es va encendre com una teia i li va dir que no comptés amb els apoltronats. Sabeu què va respondre el Metropagès, que si no el recolzaven aniria a la comarca del costat a buscar suports. Parlava de la Cerdanya. Diuen que diuen...

    ResponElimina
  6. Ei, tssst, diuen que diuen que les eleccions seran per Sant Martí. Serà que a cada porc....

    ResponElimina
  7. No sé fins quan aguantaran, però l' ofensiva dels sociates ja passa de tota mida.
    Salut i independència,
    Cesc.

    ResponElimina
  8. Diuen que diuen que això fa tanta pudor, que a les properes eleccions només els votaran funcionaris endollats i les families dels respectius i que ho faran per caritat...
    Quina pena tot plegat...

    ResponElimina
  9. Diuen que diuen que això fa tanta pudor, que a les properes eleccions només els votaran funcionaris endollats i les families dels respectius i que ho faran per caritat...
    Quina pena tot plegat...

    ResponElimina
  10. Ho faran per caritat... o per no haver de demanar caritat?

    ResponElimina
  11. Diuen que diuen que arriba aviat el moment:

    Mas.....o Montilla

    That is the question 2009.!!

    Cordialment,
    Andreu


    P.S.-

    Benvolgut Joliu: necessito la teva autorització per acabar la treva, sobre el Mas ó Montilla, que nomes varem complir tu i jo. Si més no,l'aguantaré, com a màxim, fins demà passat. Després del 19 de març.

    Benvolguda Agnès.
    Sempre aportes. Moltes coses.
    Gràcies.

    ResponElimina
  12. Estan tan encegats i el poder els té tan agafat pels ous, que veig difícil que E vulgui trencar. JA no ve d'una. Abans el Zaragoza, l'Iceta i el Monti, que no són ximples, convocaran eleccions.

    Massa just, fer-les coincidir amb les europees? No ho sé, el que penso és que potser és l'única possibilitat que tenen els sociates de repetir.

    ResponElimina
  13. Realment com el país està tan fora de tota lògica i raó, és possible qualsevol cosa

    Elies

    ResponElimina
  14. Diuen que diuen que tot es precipitarà més del que ens pensem. El President ha demanat temps al seu jefe pq no es precipiti el finançament i la sentència del TC abans no hi hagi un acord CiU Psc... Puigercós sap que se n'està parlant i ha anat a buscar a Felip Puig i OPF ha dit que el pare pensa que no s'hi ha de pactar res amb els sociats, de moment. Duran no pensa el mateix i ara la calmada CIU no ho està tant de portes endins... Hi haurà sorpreses, potser abans del que molts pensen. Sí més no, això diuen que diuen...

    ResponElimina
  15. Per cert, Joan, de lo full de ruta, t'he afegit als meus favorits. Ets bo, nano, ets bo. Per més que d vegades no comparteixi del tot les teves anàlisis. Benvingut i gràcies!

    Elies

    ResponElimina
  16. Des de les germanies, hom no sap que pensar.
    El meu instint em diu que si han arribat fins a el 2009 perquè no poden aguantar un any més. Penso que en Puigcercós, que mai ha estat un valent, no serà capaç de trencar la baralla i els carotians més l'Huguet que vol jubilar-se amb la màxima cotització i complementada amb alguna pensió a Andorra pagada per la Caixa de Catalunya, acabaran imposant-se.
    Els socialistes catalans, saben que ho tenen perdut, facin el que facin, i només esperen durar el màxim possible per continuar la sociatitzacio(=sodomització) del país i esperar que CiU faci algun error greu (amb el Duran com a candidat) i així si sona les campanes, poder continuar al govern.
    Com diu el Marc, aquest estiu és massa prop per convocar eleccions , però mai se sap.
    Manel

    ResponElimina
  17. Elies,

    Gracies. Es tot un honor que em consideris un dels teus "favorits". No sempre hem d'estar d'acord. De fet hi ha un tema dels que no estem massa d'acord, hehe, pero crec que no el tractaré més.

    Aviam si un dia coincidim a alguna moguda i ens coneixem personalment.

    Cordialment,

    Joan

    ResponElimina
  18. ok, Joan, així és.

    Com que he vist que també ets de les meves terres, de les terres de l'Ebre, et deixo un link a un grup que t'interessarà, el de SALVEM LES RESTES DELS SOLDATS DE LA BATALLA DE L'EBRE DE LA DEPREDACIÓ EÒLICA

    http://www.facebook.com/group.php?gid=19602004673

    Pots enviar-me un e-mail a elies115(arroba)yahoo.com, i ja miro de tenir una via oberta per a contactar amb tu.

    Elies

    ResponElimina
  19. Personalment tinc la sensació que les eleccions seràn desprès de les europees per veure el suport que te i tindrà i com passara factura la crisi a cada grup politic! Potser si serà per sant martin...

    Per cert, ja sabeu la ultima? La Chacon retirarà les tropes de Kosovo per portr-les a Euskadi i Catalunya i retornar a l'ordre constitucional!

    Incrreible pero cert!

    ResponElimina
  20. Buff, no se nois. Aixo s'ensorra.
    Els mossos fent una carniceria (alguns el tenen ben merescut el cop de porra), el finasament ja fracassat, i nomes faltara la sentencia del prostitucional. I CiU que li pot donar el cop de gracia a ZP a madrid....Ara mateix aixo sembla una ruina abandonada, que voleu dir que ens esperen 10 mesos mes de patiment i desastre encara??

    Josep

    ResponElimina