dimarts, 10 de març del 2009

Joan “Torrente” Barril, la bien pagá


L’amic Josep Sort ha fet un post magnífic, dedicat a l'article que el “xèrif” Barril, "la bien pagá" , va fer sobre els bàrbars, incultes i illetrats comentaristes nacionalistes, amb especial atenció als blocaires.

L’article d’en Sort és tan bo que ja cobreix qualsevol resposta. Aquest article meu és per tant, una mica sobrer. Però és que li tenia moltes ganes, i una mica com en Sort, havia deixat córrer la resposta per a concentrar-me en el tema dels 10 mil.

Ara resulta que l’amic Barril, com un Torrente qualsevol, se’ns ha posat a “apatrullar” la xarxa. I l’home troba que els independentistes que escrivim sobre política no llegim prou, no sabem escriure, i som poca cosa més que uns autèntics hooligans a qui la xarxa facilita la nostra activitat destructiva, sense cap valor, sense cap mena de rellevància... perquè en una nova consideració de l'evolució humanoide, no pensem. Devem ser, en aquest sentit, una mena d'esglaó perdut en la teoria evolutiva. I en un atac de nostàlgia, parla d’aquells temps passats del pujolisme, que alimentaven una classe intel·lectual nacionalista culta i polida.

Quines llàgrimes de cocodril, Torrente

Fem un repasset de la teva cutrez de sociata altermundista, cursi i empalagosa.

El menyspreu que tu i tots els altres comissaris sociates heu professat per tot el que té a veure amb el nacionalisme (català, per suposat) ha estat, és i serà, quasi xenofòbic. La imatge del catalanisme com una seqüela indesitjable de tronats trabucaires, davant la tan oberta i cosmopolita intel·lectualitat sociata ha estat, és i serà, la vostra manera d’autoafirmar-vos.

Venir ara amb el cuento que els d’abans sí eren bons no cola, Torrente, no cola. Ja sé que és la tàctica que esteu seguint: els d’abans sí eren bons. No perquè ho penseu, que no ho penseu, sinó per a menystenir, per a continuar menystenint el que hi ha ara. El que som.

Però saps què passa, Torrente? Que me la porta fluixa el que pogueu pensar de nosaltres. No tenim cap trauma ni cap complexe d’inferioritat. Cap.

Perquè és clar, a força de tractar amb la gent d’Esquerra us heu pensat que tots els independentistes som imbècils. I això, xato, no.

Mira, un dels grans desastres del tripartit és que a tu, i a tots aquests com tu, ja us teníem posat el peu al coll i ja quasi us havíem deixat sense oxigen. I llavors apareixen els imbècils d’Esquerra i us ressusciten. I ara us hem hagut d’aguantar una temporadeta més.

I malgrat tot ara ja t’han començat les caquetes. Per això fots aquests articles lamentables. Perquè us pensàveu que ho teníeu controlat tot, que ereu els “putos amos”, però ves per on ha sorgit un moviment cívic incontrolable, que pensa per lliure, amb llibertat, i que us ataca amb bala, amb encert, i sense concessions. I això, és clar, us ha trencat els esquemes.

Quan per una via o per una altra ja us pensàveu que teníeu tots els mitjans controlats (públics i privats, inclosos els electrònics, oi, avorridíssims companys de Vilaweb?), i que els atacs només us podien venir de la dreta espanyola, cosa que encara us reforçaria… en aquest país indòmit, trabucaire, illetrat, inculte… ha sortit tot de gent que us diu el nom del porc i que denuncia sistemàticament les barbaritats que féu i el vostre projecte d’espanyolització implacable. I no som res, però encara us molestem. Doncs espera’t, espera’t…

M’agrada que ens reconeguis com el gra al teu cul, al cul del tripartit i tot el que representa. Sí, m’agrada pensar que no us deixem tranquils, que no seieu tranquils, que us provoquem, des de la nostra misèria, dolors intensos.

Ens acuses d’emparar-nos en l’anonimat. Bé, alguns sí que ho fem. D’altres no. Però en tot cas, els que ho fem ho fem perquè no tenim un exèrcit de sicaris com sempre has tingut tu que t’han protegit el teu cul, i que sempre t’han tingut a punt la sopa boba, a Barcelona TV, a la COM, a Catalunya Ràdio, on sigui.

També em reconeixeràs que tenim un dret legítim a l’autoprotecció, a la legítima defensa davant els matons del tripartit, com aquest altre gran intelectual d’en Bolaño, i que tenim dret a sentir-nos amenaçats per tots vosaltres. Perquè és clar, tu potser no que ets molt esplèndit i molt intel·lectual, però els teus són uns autèntics kinkis, i de les vostres pràctiques, el clan dels cal·labresos n’ha après molt ràpidament. De manera que fem molt bé de protegir-nos, de no posar-vos fàcils que amenaceu les nostres famílies, els nostres llocs de treball, les nostres associacions, la gent que estimem.

No et pensis que l’anonimat és una cosa estètica i covarda. Faries molt malament de pensar-ho. És legítima defensa. Perquè ja sabem perfectament que voleu acabar amb nosaltres. Igual com nosaltres volem acabar amb vosaltres. Citant una de les frases brillants de Torrente 1 “tengo yo cara de oso panda?”

Et recrees en la nostra incultura, que som poc llegits, poc instruïts, que no pensem (no tenim aquesta capacitat) i que per això fem el que fem. T’ha sortit de dintre, eh, això? Aquesta pretesa superioritat, aparellada amb aquesta insuportable superioritat moral que exhibiu, sempre instal·lats en el que considereu políticament correcte, que només és el que vosaltres decidiu.

Doncs lamento dir-te que també aquí pixes fora de test. Els últims anys hem assistit al sorgiment d’una nova generació desacomplexadíssima, preparadíssima i valentíssima que no ha de demanar permís a ningú per opinar (ni per a orinar) i per a pensar i pronunciar-se amb llibertat. De fet em sembla que això és el que més us acollona, veure com la millor gent d’aquest país, la més valenta, us ha girat l’esquena i es defeca damunt vostre i dels vostres projectes fastigosos.

Suposo que veure que a Esquerra hi ha un grup de gent com Reagrupament, que planta cara al clan dels Cal·labresos i al teu estupendu Carod deu ser com una mena de trauma difícil de pair. Pobre Carod, ell sí, tan llegit, tan dòcil... Veure que els independentistes fugim en massa d’Esquerra, ara que us pensàveu que ja ens tenieu domesticats, ha de ser molt fort, insuportable. Doncs espera’t, que això no ha fet més que començar.

Sí, Torrente. Com ja vam demostrar dissabte a Brussel·les, ja no ens alimenten molles. De fet us tirem pel cap el pa sencer. Aquest país ha reaccionat a una velocitat formidable, i la millor gent, una autèntica generació de la revolta definitiva s’ha alçat en contra vostre, del tripartit i d’Espanya, amb les úniques armes de la paraula.

Ataques com escrivim, perquè no pots atacar les nostres idees, el nostre compromís, el nostre coratge. Et fem por, Torrente, perquè ets un cagat, i perquè el dia que no tinguis els teus quinquis al teu voltant no sabràs què fer. Hauràs de llepar algun càrrec per les espanyes que tant has defensat. Perquè ara ja veus clarament el col·lapse dels teus cal·labresos; aquests que tant has defensat també i que semblava t’asseguraven la tranquilitat hispano-tripartita, s’estan quedant en res, en un autèntic “exotisme històric”, je je je.

Apa, ja saps què et toca. Fés abastiment de vàliums… i prepara’t, perquè això només ha fet que començar. I anem a per vosaltres.

20 comentaris:

  1. Magnific post, dedicat a una de les rates més immundes del món sociata. Ara, això sí, molt d'esquerres ell i molt de-classe-obrera perquè escriu a "El Periódico", però jo l'he vist al restaurant "El racó de'n Pep" de la Plaça Palau de Barcelona fotent-se un puro de més de 100€.
    A més, què us hi jugueu a que quan l'Espanyol baixi a segona farà un article dient que això no és bo per la societat catalana i bla, bla, bla?

    ResponElimina
  2. Fúria, felicitats també per aquest magnífic post.

    ResponElimina
  3. Desconec què ha dit aquesta execrència bípeda que ens castigava amb infumables contes a les matinades radiofòniques de l' estiu, però de ben segur que la llei de l' avortament va fer una pila d' anys tard.
    Salut!
    Cesc.

    ResponElimina
  4. Barril de greix, cervell de puça, nul·litat, escrecència.

    ResponElimina
  5. En Barril és el típic intel·lectual llefiscós que tan agrada als socialistes i que parli en català no vol dir que estimi i defensi la cultura catalana. Al revés, és la disfressa que utilitza.

    I ara que manen els seus, ha pogut passar de les catacumbes de la COM a Catalunya Ràdio. Motiu pel qual, a banda d'altres de similars, ja fa uns quants anys que no escolto aquesta ràdio-escombraria en què s'ha convertit allò que havia estat creat per mantenir viva la flama del país.

    ResponElimina
  6. Gràcies, mestre Sort. Cesc, veig que vas fort, je je je.

    Quina proliferació d'anònims!!! poseu-vos un àlies, que ho fa més fàcil, i no ho dic per una barrilitis aguda, sinó per poder identificar respostes!

    Dit tot això, anònims, escoltar el programa d'en Barril ha de ser una tortura insufrible, impròpia d'un país civilitzat. Quina cosa més llefiscosa i autoescoltada

    Elies

    ResponElimina
  7. je je je je
    Brutal!!!
    Com molt bé dius això tot just comença!! REVENGE!!!

    Vaig tenir un "client" similar aquest Barrilete i t asseguro que son insoportables, prepotents, xulins, etc.. és creuen Deus.
    Al cap d'uns mesos va tornar i em vaig donar el gust de dir-li: No sorry. No t ho podem fer.

    I a curt plaç només veig una solució, CiU i tots aquests a la "puta calle". Sense pietat.

    Bona nit

    Ps avui m he permès dir alguna paraulota per no trencar ;-)

    ResponElimina
  8. Barril escòria en estat pur, el dia que guanyem s'arrosegarà pels purins de la Ser, llepant el cul als castellans.

    ResponElimina
  9. No suporta que li diguin el que és, un col·laboracionista amargat.

    Sort en tenim, d'alguns blocs anònims!

    ResponElimina
  10. El Raimon Obiols està molt content d'haver anat a la mani:

    http://www.noucicle.org/obiols/?p=1235

    ResponElimina
  11. Bé, bé, a per ells, aquests són els pitjors, la colleta pseudo-intel·lectual plena de greix.

    ResponElimina
  12. Brutal Elies!!...Brutal!!

    Estan tan "acollonidos", perqué ja senten la remor del tsunami que els escombrará que fins i tot desbarran i no n'encerten ni una. Sembla que els Dèus se'ls han girat de cul!.

    Salut!.

    ResponElimina
  13. He de contradir-te, benvolgut Elies, però el teu article no és gens sobrer, ben a l' inrevés, un laxant molt adient per a l' empatx de sociata.

    Robert del Poblet

    ResponElimina
  14. Elíes,
    Tens molta raó que èren a un punt molt baix i que Esquerra els ha donat oxígen. Però èren bastant més baix del que mai varem sospitar. El tripartit ha mostrat la vertadera talla del socialisme a Catalunya -que no català- i francament ha estat un sorpresa.
    La mateixa forma que tenen per atacar el nacionalisme dona idea de la gran categoria intelectual o humana que traginen. En fi, que cal veue el cantó positiu de tot plegat. Ens ho arriben a explicar i no ens ho creiem.

    ResponElimina
  15. Magnífic Elies, només ens queda la xarxa per poder opinar lliurement lluny de la censura socialista.
    Tan de bò hi hagi aviat un canvi de govern

    ResponElimina
  16. RATATATATATATA.....QUINA RÀFEGA DE METRALLA COMPANY!
    A PER ELLS!
    SALUT!

    ResponElimina
  17. RATATATATATATA.....QUINA RÀFEGA DE METRALLA COMPANY!
    A PER ELLS!
    SALUT!

    ResponElimina
  18. Ohhhh magnífic, collonut post, escrius millor que aquest miserable del Barril..saludus crack

    ResponElimina
  19. Quin personatge tant lamentable aquest Barril. Té pinta d'actor secundari de pelis tipus Porkys. Hem de fer fora de la Generalitat aquesta gentusa espanyola com sigui. Ànims i a per ells!!!

    ResponElimina
  20. M'encanta...odi implacable contra les rates col.lonialistes.


    Akor

    ResponElimina