dijous, 28 de gener del 2010

Yo no me sentería en tu mesa (Los Fabulosos Cadillacs)

Seguim amb BSO de les nostres vides. Avui Los Fabulosos Cadillacs, una mítica banda argentina.

Los Fabulosos Cadillacs no han estat excessivament coneguts a ca nostre. De fet jo vaig conèixer un tema seu abans de conèixer la mateixa banda: Matador. La posaven cada nit a los Tarantos, a la Plaça Reial, que durant una llarga època va ser el nostre local de referència. Lloc de nits memorables…

Però la banda anava molt més enllà d’aquell popular “Matador”. De fet les seves cançons són autèntics himnes que combinen ritmes skatalítics i rockers amb melodies i lletres potents i amb ritmes llatins en una combinació festiva i combativa fantàstica.

Una banda d’una qualitat brutal, que ha gravat amb Celia Cruz, amb Debbie Harry, i que ha estat una autèntica referència a tota Llatinoamèrica. És una pena que aquí ens arribessin tard, i que a més a més com a mínim dos dels concerts que tenien programats a BCN s’acabessins suspenent.

Per ara tenim els seus discos. Sempre ens queda posar-nos temes com Matador, i la seva batucada, i començar a ballar al menjador de casa. Continuar amb Mal bicho, o Vasos Vacíos, o Yo no me sentaría en tu mesa.

Por más que quieras
sacarnos de nuestro lugar
y pienses que somos
un puñado de idiotas
no, no podrás quitarnos
lo que hicimos
ya ahora somos
más hermanos que antes.

Ya no podrás
mirarnos a los ojos
más, nosotros
somos amigos
vós que solo estás,
por más que quieras tapar
toda nuestra voz
nunca podrás
callar esta canción…

2 comentaris:

  1. Com està lo de l'informe de les finances de la Generalitat? Hui el gobierno del Reino ha aprovat 6.000 milions més de deute de la gene per tapar forats de 2009...

    ResponElimina
  2. Un drama, popota, un drama. A veure si el puc acabar que s'entengui bé per a la setmana vinent.

    ResponElimina