dilluns, 4 de gener del 2010

DOL PER UN GRAN BARCELONISTA I PATRIOTA


Aquest és el comunicat que hem fet les següents penyes barcelonistes:

"Avui ha mort a Barcelona (1967-2010) el nostre amic i company Santi Salguero, "Santi Vilanova", gran barcelonista i patriota exemplar.

Les penyes barcelonistes Nostra Ensenya, Creu de Sant Jordi, Cardedeu, Almogàvers i l’Urpa expressem la nostra més absoluta tristesa i desolació i traslladem a la família i amics més propers el nostre condol.

La capella ardent quedarà instal·lada dimarts dia 5, al tanatori de Les Corts, a partir de les 15:00, i el funeral tindrà lloc al mateix tanatori de Les Corts, dimecres dia 6 de gener a les 12:45"
................
Sí, hi ha dies que són dies de merda.

2 comentaris:

  1. Decanse en paz el gran Santi.


    BOIXOS CENTRE 86

    ResponElimina
  2. Avui me n'ha assabentat a la feina, just abans de plegar, i m'he quedat de pasta de boniato. Amb el Santi ens coneixíem de feina anys, i vam compartir molts partits del Barça i encara més concerts (d'Skatalites a Skarface, passant per Discípulos de Otília, Banda Bassoti, Calypso i tutti quanti).
    Escric aquestes ratlles encara sota la impressió d'haver perdut un gran amic, d'aquells que saps que pots comptar amb ell tot i que la vida us hagi dut per camins diferents.
    Com bé dieu, un culé, un patriotaexemplar i millor persona. Es pot demanar millor definició?

    ResponElimina