dilluns, 1 de febrer del 2010

Declaration of a New Order




―Padmé Amidala, to Bail Organa following the Declaration of the New OrderListen (file info)[src]
The Declaration of a New Order was a proclamation made by Supreme Chancellor Palpatine in 19 BBY, first as an address to an Extraordinary Session of the Galactic Senate and then to the general populace. In it, he proclaimed himself Emperor of the galaxy, legalized the extermination of the Jedi Order, and outlined his vision of transforming the thenceforth-abolished Galactic Republic into his new Galactic Empire.

12 comentaris:

  1. Furia, que poc críptic estas avui ...

    ResponElimina
  2. Mentre el Sr. Carretero era feliçment conseller de Governació i la Sra. Carandell era directora general del mateix Departament, n’Elies ja combatia amb múltiples iniciatives al tripartit. Després, quan Reagrupament era un corrent intern d'ERC, n’Elies (i altres companys) també va ajudar-los tant com va poder, amb costos personals altíssims que va assumir.
    Vull dir que després de tota aquesta moguda, en Carretero el que no pot fer és donar lliçons de coherència a ningú. Mentre ell cobrava del PSC, n’Elies ja lluitava per Catalunya.
    Amb la seva actitud, en Carretero demostra que el seu ego és comparable al de qui el va fitxar com a conseller: Joan Puigcercós.

    ROSER
    (PS: Roser, he fet un copiar enganxar del teu escrit suprimit treient només identificació, disculpa, confio ho entenguis)

    ResponElimina
  3. El sacrifici dels quatre valents no haurà estat en va.
    Per ells hauria estat més còmoda i gratuïta una retirada silencionsa però han preferit que cadascú sortís retratat sense disfressa, amb la seva ganyota particular.
    RCat és personalista i previsiblement una nova junta es tornarà a sotmetre al mateix amo, però els que ara hi quedin ja saben on van. I els que anirem a les urnes ja sabrem una mica més el pa que s'hi dóna.
    Gràcies companys.

    ResponElimina
  4. Ànims company. Vosaltres teniu la força de la raó en aquest afer.

    ResponElimina
  5. És una llàstima que aquest projecte passi per aquí. Però és encara pitjor haver de renúnciar als principis, ja sian polítics o personals.
    No m'agrada el que ha passat. Ara, molt probablement jo hagués fet el mateix en una situació semblant.
    Ànims!

    ResponElimina
  6. Pero ja ho sabies no, Elies?

    ResponElimina
  7. Jo crec que Carretero no és conscient de com l'ha arribada a cagar. Això li costarà molt car, electoralment parlant.

    La lluita continua. Els que ja ens afaitem sabem que la independència no la portarà Carretero, com no l'ha portada Carod, sinó l'esforç constant de tanta gent anònima que no ho fa per les lloances, els aplaudiments o el poder, sinó pel futur de la seva patria i dels seus fills.

    ResponElimina
  8. Molts ànims Elies, tot plegat és decepcionant, una il·lusió escapçada, però segur que ens en sortim, i com deia en Titot guanyarem contra tot pronòstic... ÀNIMS!! QUE GUANYAREM ! (t'adjunto lletres de la cançó de Brams:)

    Sabem on és el nord però no sabem com anar-hi,
    sabem el què tenim però no pas què n'hem de fer,
    si una cosa és segura és que no hi ha qui ens pari,
    però deixar d'avançar en cercle estaria molt bé.

    Tot el nostre bagatge és un cúmul de fracassos,
    però incomprensiblement cada dia som més gent.
    Sempre que ens alcem és per fotre'ns de nassos
    i malgrat tot, malgrat tot guanyarem !

    Contra tot pronòstic. Semblava que no podria ser.
    És el nostre torn. Ves per on!

    Mingol

    ResponElimina
  9. Patètic tot el que ha passat...
    Ja no sé que pensar...

    ResponElimina
  10. Ànims, felicitats per la feina i no en facis una cosa personal, Elies.

    ResponElimina
  11. Elies, en tu he descobert un amic i una persona integra i honesta. l'Stalinisme s'ha apoderat del projecte. Avui, ja t'he dit que tinc el teu telèfon i que hem de quedar un dia que pugui per BCN o que tu baixis pel sud. Sóc el de "viva los novios"

    ResponElimina