dilluns, 21 de desembre del 2009

UNA NACIÓ, UNA SELECCIÓ! Demà, tots amb la nostra selecció al Catalunya-Argentina


Demà és un altre d’aquests dies que ens permeten tocar amb la punta dels dits el destí que volem. Demà la selecció catalana de futbol juga contra l’Argentina.

Demà, com sempre, hi serem. Amb tots els companys de la Penya Barcelonista Creu de Sant Jordi. Nosaltres no ens equivoquem. Nosaltres sabem perfectament què volem i on anem. Demà és un dia important, i val la pena que el gaudim.

No es tracta d’anar a fer el xou. De posar la pancarteta. No. Es tracta de dues coses molt importants: que volem gaudir de les nostres seleccions amb tota l’oficialitat, i que mentre no arriba, gaudim amb la nostra selecció, li expressem el nostre suport, l’animem i disfrutem.

Som un país massa donat a posar excuses, a fer-nos de primmirats. I això s’ha d’acabar. Estem en un moment que exigeix de tots i cadascun de nosaltres, generositat.

La gent de la Plataforma pro-seleccions està fent una feina molt important. Silenciosa, molt silenciosa la major de les vegades, però important. La gent de la Federació Catalana de Futbol també ha fet una bona feina, posant una llegenda com en Johan Cruyff al capdavant de la nostra selecció. I en Johan Cruyff adquireix un compromís evident ficant-se al capdavant d’aquest projecte esportiu i nacional.

Sí, ja sé que no ens agrada jugar només partits no-oficials. Ja sé que tots ens morim de ganes de competir, de ser presents a una fase final de l’Eurocopa o d’un Mundial. Però hi hem de ser, i hem d’anar. I demà és un dia per anar-hi. Sense excuses. Per patriotisme. Per compromís. I per a passar-nos-ho bé.

Demà jo hi seré, i hi seré amb tots els meus camarades de la Penya Barcelonista Creu de Sant Jordi. Perquè estem compromesos. Perquè ens ho creiem. Perquè ens agrada. Perquè ens ho passem bé. I perquè a més a més, durant tot l’any mantenim aquest compromís amb les nostres seleccions. I la prova la teniu aquí, en el torneig de penyes barcelonistes a favor de les seleccions catalanes que vàrem impulsar l’any passat, i què sempre ha comptat amb el compromís d'altres penyes barcelonistes, com la de Cardedeu, de Formentera, l'Urpa, Nostra Ensenya...

Demà, tots als bars habituals, a fer unes bones cerveses o whiskys amb els camarades i entrar ben escalfats a l’estadi, a fer evident a tot el món que som una nació i volem les nostres seleccions.

Una nació, una selecció!

Visca Catalunya!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada