dimecres, 3 de febrer del 2010

La Polla Records: "Ellos dicen mierda, y nosotros amén!" (a men-udo llueve!)

10 comentaris:

  1. Mis colegas quedan tiraos por el camino
    y cuántos más van a quedar
    Cuánto viviremos cuánto tiempo viviremos
    en esta absurda derrota sin final.
    Dos semanas, tres semanas
    o cuarenta mil mañanas, qué pringue
    la madre de dios
    Cuánto horror habrá que ver
    cuántos golpes recibir,
    cuánta gente tendrá que morir
    La cabeza bien cuidada
    o muy bien estropeada y nada
    nada que agradecer
    Dentro de nuestro vacío
    sólo queda en pie el orgullo, por eso
    seguiremos de pie.
    Mogollón de gente vive trístemente
    y van a morir democráticamente
    y yo y yo
    y yo no quiero callarme
    La moral prohíbe que nadie proteste
    ellos dicen mierda y nosotros amén
    amén amén
    amén a menudo llueve

    ResponElimina
  2. ei! has posat un vídeo dins del post! això ho hem de celebrar! ;)

    ResponElimina
  3. Em sap molt greu per tu, hi tenies molta il·lusió i fe amb tot això de RCAT.

    ResponElimina
  4. Coi, veig que el Liebe aquest també està aquí. Et copio el post que t'he escrit al bloc de lo full de ruta, te l'hauria d'haver penjat directament aquí. També se'l pot aplicar el Liebe, encara que soc de l'opinio que els temes personals son personals i qui parli de salsa rosa que es prepari a sortir esquitxat.

    Amb aquests posts si que m'heu inflat els pebrots. Perquè cony sempre amenaceu que parlareu de tot el que sabeu si després us calleu com putes (frase feta, perdoneu les putes)? No aneu de reals regeneradors acusant els carreteristes de fer de polítics com la resta? Penseu que som subnormals i no entendrem el que dieu? La regeneració que prediqueu hauria de passar per la valentia i si ens porta problemes "allò tan supermegaguais" que només vosaltres sabeu, doncs PIT I COLLONS, que som catalans, no putes espanyoles. I ja decidirem cada un de nosaltres ,després de tenir aquesta informació, cap a on anar. O plegar. Ara només veig criatures barallant-se per obligar als altres a jugar al que ells volen, sense adonar-se que l'hora del pati s'acaba i no han jugat a res. Sigueu clars, dieu-nos que a passat i aparteu-vos tots els de la junta de les llistes, carreteristes i no carreteristes. I que l'assamblea decideixi.
    Jo

    ResponElimina
  5. Crec que al mític Evaristo se li va aparèixer la figura del Gran Líder i això el va inspirar a escriure aquesta cançó, hi han frases que ni anell al dit per descruire el que està passant:

    Mis colegas quedan tiraos por el camino
    y cuántos más van a quedar.....alguns d'ells per desgràcia encara fidels a Mordor

    Dentro de nuestro vacío
    sólo queda en pie el orgullo, por eso
    seguiremos de pie......d'això que no tingueu el més mínim dubte.

    Mogollón de gente vive trístemente
    y van a morir democráticamente....I nosaltres erem els abanderats de la Regeració democràtica...Mare de Déu Senyor!!!!

    La moral prohíbe que nadie proteste
    ellos dicen mierda y nosotros amén....posem-nos una vena als ulls i tirem cap endavant...

    No hase falta desir nada más.....

    ResponElimina
  6. Després de llegir el que s’ha publicat als blogs (Rull, Carnús, Sostres, i altres aportacions en forma de comentaris), cada vegada tinc més clar que el gruix de la qüestió del que ha passat a R.cat, prové de la tossuderia del Carretero per col·locar aquesta Lolita que ara té d’amistançada i no per res més. Un cop assumit això i per rebatre un comentari d’ahir que lloava el currículum de la interfecta m’he permès fer una mica de recerca en l’historial d’aquesta mosseta més que res per comprovar què hiI ha de veritat en el que afirma d’ella mateixa en el resum de trajectòria que feia a la presentació a la candidatura a la Junta R.Cat (reproduït al final) i heus aquí el que he trobat.

    1. Aquesta noia va néixer el 1983, o sigui que, si no va repetir curs, a 18 anys, el setembre del 2001, a punt de fer-ne 19 va anar a la Facultat de la UB, curs 2001/2002, a fer història, una carrera de les senzillotes, i que no tenen sortida ‘social’ si no és dintre de la mateixa universitat (via doctorat) o a un institut. A 22 anys, si no hi va haver cap inconvenient va sortir amb el títol sota el braç. Això era més o menys l’any 2005. Mentrestant, l’any 2003, segons afirma, ja s’havia afiliat a l’ERC de Reus que és la que té més pes al territori.

    2. Llicenciatura en comunicación a la UOC. Oh sorpresa! Senyores i senyors, aquesta carrera no existeix tal com pot comprovar qualsevol que entri a Google i posi les paraules ‘UOC’ i ‘comunicació’ o aquí: http://www.cursosadistancia.info/cursosdistancia/economia_empresas/cursos_comunicacion_publicidad/?p=3. Hi trobarà ‘comunicación audiovisual’, sí, un grau de ‘Comunicació' i un curs de 36 hores d'Imatge i Comunicació. És aquest el que va fer aquesta noia? Hi ha una llicenciatura en 'Comunicació' que la institució ha començat a impartir el curs 2009/2010, és a dir que no hi ha cap alumne que pugui tenir un títol d’una carrera que la Universitat Oberta de Catalunya acaba de començar. I no hi ha res més. Quina carrera va fer aquesta noieta?
    [...]

    ResponElimina
  7. [...]
    3. El 24 de març del 2008 trobem un document del Congrés de Diputats a Madrid de cessament a nom d’aquesta senyora com a assistents per a l’atenció dels diputats d’ERC amb sou a càrrec del Congrés (una altra casualitat!) Aquest càrrec no figura en la presentació, però sí que hi diu que va fer un màster o postgrau en empreses i institucions culturals de la Universitat de Salamanca. Resulta que la US té un centre amb Santillana Formación que imparteix aquest MBA a Madrid tal com es pot veure en l'enllaç http://www.santillanaformacion.com/EPORTAL_DOCS/GENERAL/GS/DOC-cw42824ab4a3b0f/folletoGestionCultural.pdf i també aquí http://www.ofertaformativa.com/santillana-formacion/masters-master-mba-empresas-instituciones-culturales-santillana-formacion.htm. No sabem quan de temps va estar a Madrid, però el que sí que sabem va tenir temps de fer un màster d'un any que actualmente ja està desactivat de tan bo que devia ser. Una altra pregunta és: a càrrec de qui va fer el curs?, perquè ja sabem que per la famosa col·laboració universitat-societat, aquests estudis s’alimenten de les subvencions que concedeixen empreses i institucions. Un apunt de passada. Una tàctica X, la que sigui, no es posa en pràctica sense haver fet abans altres temptatives que han tingut èxit.

    4. Pel que fa a la categoría laboral que confessa en aquest moment, podem veure que es tracta simplement d’un nomenament directe del president Montilla, amb adscripción a Secretaria (la del Táboas), per cobrir una plaça d’interina a l’ajuntament de Castellvell del Camp, un poble de 3.500 habitants, tal com es pot comprovar aquí: http://www.derecho.com/l/bop-tarragona/contractacio-sandra-lomas-pena-com-tecnica-gestio-caracter-funcionarial-interi/

    On és la trajectòria que avala la competència d'aquesta noia? Estem davant d'un altre curriculum inflat i maquillat? Quins agafadors tan poderosos té amagats? (un comentarista al·ludia a un episodi Ridao en la seva vida. No sé, no sé.). Es tracta d'una altra serpeta ambiciosa sense escrúpols que tanta salsa donen a E (ex-ERC) i que tan els agrada viure a costa del partit? Quina experiència té en imatge i comunicació fora de l'àmbit estricte de la pràctica local, és a dir, de com vendre la feina que fan el seus als de Reus i voltants? En fi, són preguntes que em faig. Ara, si jo fos en Laporta i volgués fer un partit seriós i solvent, el que segur que no faria seria associar-me amb aquesta colla de sicaris acrítics que han consentit la cacicada del Carretero. Jo a aquesta gent no els voldria ni per penjar banderoles al poble de Samalús, el més petit de Catalunya. Per acabar reprodueixo el curriculum al qual he fet referència perquè quedi com a testimoni.

    SANDRA LOMAS PENA
    Nascuda el 8 de febrer de 1983 a Tarragona (Tarragonès). Llicenciada en Història per la Universitat de Barcelona i Llicenciada en Comunicació per la Universitat Oberta de Catalunya. Màster MBA en Empreses i Institucions Culturals per la Universitat de Salamanca. Professionalment exerceix de Tècnica Superior a la Generalitat de Catalunya.
    Militant d’ ERC des de l’any 2003 i fins el 2009, va adherir-se al corrent intern Reagrupament.cat, del qual ha format part del grup promotor i n’ha participat, especialment, en el desenvolupament de qüestions relatives a l’àmbit de la Comunicació.
    Com a membre de Reagrupament, l’any 2008 és escollida Secretària d’Imatge i Comunicació de la Federació Regional del Camp de Tarragona d’ ERC, càrrec del qual va dimitir irrevocablement, el mes d’abril de 2009, fruit de l’obertura d’expedient disciplinari a Joan Carretero.

    ResponElimina
  8. CUIDADO (Eskorbuto)

    http://www.youtube.com/watch?v=aPqhmBn3dTY

    Gentes ignorantes que antes nos tenian an miedo cogen confianzas que nunca les dimos.

    Cobardes, que van de valientes
    hablando de nosotros mal ante la gente.

    Si creeis que todo tiene un límite, simplemente estais todos limitados.

    Cuidado (cuidado)
    os avisamos,
    somos los mismos, que cuando empezamos...

    Gentes ignorantes que antes nos tenian miedo cogen confianzas que nunca les dimos.

    Cobardes, que van de valientes
    hablando de nosotros mal ante la gente.

    Vuestro entorno huele a podrido,
    vuestras palabras son ladridos.

    Cuidado (cuidado)
    os avisamos
    somos los mismos que cuando empezamos...

    ResponElimina
  9. Carnús de Cal Bordoll5 de febrer del 2010, a les 0:48

    Aquesta si que és bona la del curriculum..caram caram, si encara ens fotarem un fart de riure amb tot això.

    ResponElimina