dissabte, 25 de juliol del 2009

TÒXICS... (banda sonora: Dr. Calypso)


Continuem parlant de les nostres coses mentre gaudim al ritme de les millors bandes de l’escena skatalitika. Avui Dr. Calypso. Fa uns mesos cel·lebràvem a la sala Apol·lo, uf, el 20è aniversari de la banda!!!!

Ah! Aquells primers concerts, quan feien bolos contínuament per gravar el seu primer disc!!! Crec que una de les sales es deia Monumental, a Gran de Gràcia. També per aquells estranys locals de l’autovia de Castelldefels. A l’enyorada Sala Garatge... Qualsevol lloc era bo per embogir al ritme trepidant de la més elegant banda skatalitica de Barcelona.

Els concerts i les festes van continuar, des de Formentera (la d'abans de l'anunci) fins a La Fatarella (la d'abans de la massificació eòlica). I continuava la bogeria, mentre s’anaven obrint a altres ritmes, com aquella mítica discotequera “Born To be Alive"

Uf! Quin fart de passar-nos-ho bé!

Arran d’un “tòxic” que va començar a donar la pallissa en forma de comentaris al post anterior, sense entendre res, em va venir al cap el tema aquell dels homes grisos, je je je

Fins ara sempre havíem parlat de TROLLS, però també podríem parlar-ne com a TÒXICS. Perquè només persegueixen intoxicar. Són cicuta pura. Normalment actuen teledirigits, sectaritzats fins a l’extrem. Però també pot ser que simplement no entenen res, no pillen res, i es bloquegen. Tant se val. El resultat sempre és el mateix.

Doncs això, que aquest bloc està reservat per a la gent que tingui una mica de cervell, requisit indispensable per a entendre una mica la poesia, per a pillar metàfores, ni que siguin elementals, per a vibrar amb l’èpica. Poesia, èpica i ironia (o sentit de l’humor), únics antídots que conec davant “els homes grisos”, que no hi ha qui els aguanti...

Com ja cantaven, míticament, els Dr. Calypso. Dedicat a vosaltres, Tòxics, i a tots els homes grisos.

Visca la poesia! Visca l’èpica! Visa la llibertat!

quiero ser terminator y tu el sucio 7-1000
(...)

no,no habra perdón
sayonara baby
no, no a la traición
a la especia humana
no me seas "wanker"

esto no hay quien lo aguante
un mundo sin color
donde lo hombres grises
erosionan nuestro fulgor

Amunt, crits, i riure!
PS: la lletra no diu "fulgor", sinó "pulmón", però a mi em sembla que queda millor així, je je je

1 comentari:

  1. Ets un pretenciós absolut.
    No hi ha ningú pitjor i més perillós que aquell "que ja ho sap tot"; que aquesll que pot alliçonar a la resta de mortals i que només accepta els comentaris dels que l'adulen sense esperit crític; que aquell que de la violència verbal i gestual en vol fer una filosofia alternativa i provocadora.
    No hi ha res pitjor que els feixistes.
    una tòxica blocaira que encara s'escandalitza davant les actituds intransigents i violentes.

    ResponElimina