dilluns, 6 de juliol del 2009

La tonteria ataca de nou!



Políticament acabar amb l’hegemonia sociata en aquest país és un repte de primera magnitud, però ineludible des d’un punt de vista d’higiene democràtica i nacional.

Però també d’higiene mental. Perquè aquesta impunitat, aquest sobradisme amb el que es mouen els sociates per Catalunya provoca, especialment quan arriben aquestes dates de calors intensos, escenes absolutament grotesques, terrorífiques. I en porten ja unes quantes com per a omplir un llibre guinness dels rècords.

Sí, també cal acabar amb l’hegemonia sociata per higiene mental, per salubritat.

Fa uns anys, aquell famós i patètic 2004 del Fòrum de les Cultures, els nostres sociates es van treure aquell fantàstic eslògan de “Des de Barcelona canviarem el món”. Jo no sé com algú pot ser tan imbècil de parir un eslogan d’aquesta dimensió de parida. Jo no sé com algú ens pot prendre per tan imbècils de pensar que això tindrà el més mínim impacte en ningú que no sigui un abduït de primer nivell de la seva secta.

Aquell fenomenal ridícul mundial, galàctic, va culminar amb l’alcalde i resta de regidors ballant la samba, ridículament enfundats en unes samarretes blanques, damunt el camió del Carlinhos Brown. No hi havia caverna prou profunda per amagar-se i intentar fugir d’aquell ridícul interplanetari.

Ara suposo que algun d’aquells talents d’aleshores deu estar en hores baixes, i l’han colocat a animar això del Tour, que sembla arriba per aquí un dia d’aquests. I ara ens trobem la ciutat plena d’una cosa així que diu “a Barcelona farem l’ona groga més gran del món”.

Osti tu, això em supera. Però com es pot tenir tan poca sensació de ridícul? Què vol dir que “farem l’ona groga més gran del món”? Hi ha en tota aquesta litúrgia sociata una mena d’incomprensible desig de figurar al guiness de les coses més estúpides. Perquè mira que el Tour té anys d’història. I mira que té història per ell mateix, i seguidors, i mig món pendent d’aquells pedalant.

A què ve ara això de voler fer aquesta cosa incomprensible de l’ona groga més gran del món? Quina mena de frustració telúrica pateixen els nostres sociates que es veuen obligats a intentar fer coses raríssimes al món, com ara canviar-lo a partir d’un muntatge damunt la depuradora del Besòs. O com ara fer una ona groga.

I després, clar, ja enmig del deliri, hom observa estupefacte les instruccions per fer l’ona groga més gran del món. Per flipar. Què es prenen??? (les imatges que il·lustren el post estan tretes del web de l'Ajuntament...)

Sincerament. Acabar amb tanta tonteria és urgentíssim.
PS: ah! i si us va el hardcord, sapigueu que us podeu apuntar de voluntaris per fer això de l'onada groga, ha de ser realment espectacular, fer de voluntari d'una subnormalitat així

16 comentaris:

  1. "L'onada groga més gran del món" es una altra tonteria socialista en la mateixa línia que "el próximo acontecimiento histórico en el planeta" de la Leire Pajín sobre la reunió de n'Obama i en ZP. Tenen un repertori amplíssim.

    ResponElimina
  2. fixem-nos en les seves campanyes, en els seus slògans, en la seva gestió, en el seu electorat... Com més subnormalitzada estigui la societat més vots tindran, i per això treballen per aquest objectiu. Catalunya subnormal=Catalunya socialista.

    Pau

    ResponElimina
  3. Grann company, molt gran.
    Aixo em recorda una anectodata de fa molts anys de les meves cosines.
    Havien anat tot l'hivern a classes de castenyoles, i un bon dia, a principis d'un estiu de fa 25 anys, van decidir deleitar a la familia que voltavem aprop amb un "festival" de castenyoles.
    Tot just al comencar el festival, el seu gos, un Foxterrier de deu anys, va veure superada tota la seva paciencia i va agafar esbranzida direccio una finestra oberta d'un quart pis i si va llencar, de cap, cap al no res. Calia deixar de patir amb urgencia.
    El meu cosi, ple de reflexes, el va subjectar per cua i una pota, evitant un desenllac fatal.
    Aixi em sento jo davant tanta tonteria...
    Nomes espero que el meu cosi segueixi tenint els mateixos reflexes, i aconsegueixi agafar-me per la pota, abans de tant fatal desenllac.

    Salut!!!

    ResponElimina
  4. Benvolguda Fúria,

    La web de l'ajBCN que cites és al·lucinant. Sebla que visquin al país dels Teletubies. Per cert no us perdeu les activitats para·leles: "Barcelona Spinning® World Record ( Dijous 9 de juliol)
    Amb l’objectiu d’aconseguir superar el Rècord Guiness d’una master class de bicicletes estàtiques que va tenir lloc a Irlanda, amb la participació de 412 persones,, l’organització barcelonina del Tour vol reunir 500 persones que pedalegin a l’Arc de Triomf el dijous 9 de juliol, quan la cursa entri a la ciutat." Ho deiem: al·lucinant ...

    Des del Lluçanès

    ResponElimina
  5. Haha.

    Ostres, potser sí que es pot superar el ridícul que estan fent els de 'las glorias deportivas que campean por España'...

    ResponElimina
  6. Em recorda aquella frase de "Bananas" quan un "revolucionari" diu: el nostre país és el primer exportador d'hèrnies del món.

    ResponElimina
  7. MMMM Fantàstic. Venen els U2 i l'ajuntament sociata els multa perquè molestaven als veïns amb el seu soroll. Tot i la pela que varen generar els U2 venen aquests sociates i els multen causant que potser altres grups no vulguin venir a fer shows d'aquestes dimensions a Barcelona. Ve el Tour amb tota la grandíssima molèstia que causarà als ciutadans i cap ajuntament multarà ningú. ¿I això perquè..? perquè els Us no els va portar l'ajuntament i en canvi el Tour sí....urgentíssim acabar amb ells, certament.
    saludus!!!

    ResponElimina
  8. El monopoli sociata a l' ajuntafems barceloní a la diputació, la propera legislatura, ja superaria, en perpetuació al poder, al mateix franquisme.
    Cal higienitzar-ho.
    Salut i independència,
    Cesc.

    ResponElimina
  9. Amb tonteria o sense em sembla magnífic haver portat el Tour fins a Barcelona!!!

    També hi ha campanyes per anar a veure'l amb estelades i senyeres...

    ResponElimina
  10. uep, que jo no m'he ficat amb el Tour! Ja ho he dit!

    Em fico amb aquesta estupidesa d'anar fent tonteries permanentment, com aquesta ona dels collons. Doncs que deixin que la gent vegi la carrera en pau i que el món tingui una vista privilegiada de BCN sense necessitat d'estar fent xuminades.

    Elies

    ResponElimina
  11. .....osti i et pots apuntar de voluntari??? Ara hi vaig.....pedalant és clar.......

    ResponElimina
  12. Hegemonia sociata? Amb el 35% dels vots i el 50% d'abstenció??

    ResponElimina
  13. He hagut d'anar a l'enllaç que ens donaves pq no m'ho podia creure.

    No sé que dir....

    ResponElimina
  14. faria riure si no fos que s'hi deixen centenars de milers d'euros, milions potser, i encara estan per entregar les claus de la majoria de pisos de protecció oficial sortejats el 2007. Per no parlar de la merda que cada dia és més insuportable als carrers d'aquesta ciutat, que no es troba en cap més de l'Europa occidental. I tantes altres coses que no els preocupen perquè hi ha gent que porta més de 30 anys votant-los...

    ResponElimina
  15. Algu els deu votar, oi? Ah, una altra cosa, CiU hi deu d'estar d'acord pq aquell candidat que present cada any esta mes caducat que un yogur d'atapuerca. CiU, pq collons no presenteu un candidat amb cara i ulls d'una p. vegada i deseu aquella andromina a les golfes??

    ResponElimina
  16. Ah, i si, la tonteria sociata eco-pija no te limits.

    ResponElimina