dimarts, 2 de desembre del 2008

IRRESPONSABLES


Les rates han acompanyat, des de sempre, la humanitat. La nostra convivència no és gens pacífica. De fet, aquests fastigosos rosegadors han estat els agents propagadors de les més terribles malalties que han castigat els homes, com p.ex. la pesta negra.

Són animals prolífics. I les seves fonts d’alimentació múltiples, i inclouen els materials (fusta, estany, goma, plàstic…). A les nostres societats urbanes, les rates han establert un hàbitat preferent a les clavegueres i a les diferents conduccions que porten els subministraments bàsics als nostres habitatges. És comú el deteriorament dels serveis per l’acció de les rates. Així, p.ex. les conduccions de telefonia, de gas o de llum en resulten afectades perquè les rates es mengen el plàstic o altres materials que les protegeixen. Les rates són les causants dels desperfectes, però són irresponsables, en la mesura que la seva acció rosegadora es dirigeix al plàstic, al protector, i no al conductor. Els danys en les conduccions són conseqüència de l’acció sobre el protector, no perquè facin una acció directa sobre els conductors.

Políticament hi ha molts personatges l’acció dels quals presenta sorprenents similituds amb l’acció irresponsable de les rates. Polítics que cegats per la recerca del seu propi aliment, és a dir, per la satisfacció del seu ego polític, roseguen els protectors de les diferents conduccions de la nostra societat i acaben causant un dany brutal sobre els nostres subministraments bàsics, sobre els nostres elements bàsics. No és, per tant, que la seva acció s’hagi encaminat a destruir aquests fils conductors de la nostra societat política. No. Simplement es tracta d’animals polítics irresponsables, que en el seu afany polític roseguen elements protectors bàsics, i acaben causant aquests desastres.

Aquesta reflexió m’ha vingut al cas aquest matí, quan sentia que aquest irresponsable absolut de n’Oriol Amorós havia decidit rosegar, com una rata de les que abans parlàvem, els protectors que condueixen la nostra convivència i relació social i política amb els “immigrants”.

En la seva ambició política, havia començat a rosegar i menjar-se els elements cabdals que conformen el contracte social. I ho havia fet amb absoluta irresponsabilitat, sense representar-se que en cap cas els seus deliris personals podien afectar greument tota l’estabilitat del nostre sistema convivencial.

El sr. Amorós ens ha proposat avui que els immigrants comencin a votar a les eleccions municipals amb la simple consideració d’haver viscut cinc anys a casa nostra, sense importar en quina condició hi hagin viscut.

Abans de seguir i anticipant que aquest debat no s’acaba avui, vull deixar ben clara una cosa: el pitjor del tripartit, el pitjor d’aquests líders del políticament correcte és que ens hagin inculcat la por de parlar de certs temes. En alguns casos, ho han convertit directament en delicte. En d’altres casos, i mercès al seu poder mediàtic i la seva fastigosa i falsa superioritat moral, en un delicte social, de manera que certs temes els han convertit en autèntic tabús. Si goses parlar-ne no dubtis que seràs etiquetat cruelment i llençat al pou de les bèsties, amb el pitjor de la humanitat. Ells, els que tan critiquen l’Església i que, un cop més, amb tant menyspreu consideren els catòlics, s’han convertit en la pitjor amenaça per a la llibertat, en els pitjors inquisidors, en La Nova Inquisició.

Doncs sí, amics meus. Des d’ara us aviso que no em fa CAP por parlar del tema de la immigració. I que en aquest bloc hi abocaré tots els arguments que em semblin oportuns en relació al tema de la immigració. Sense CAP por. Perquè jo sé perfectament que no sóc racista, i no m'haig de justificar per res. I perquè sé, encara més perfectament, que el debat sobre l’impacte de la immigració, el seu tractament i les polítiques a aplicar és un debat necessari, imprescindible, per a la nostra societat, i que no el podem fer ni matenir sota cap coacció, que no pot estar en cap cas presoner d’aquestes rates del políticament correcte. Perquè ja sabem que ells, davant qualsevol argument relacionat amb el tema de la immigració, ens acusaran de xenòfobs i de racistes. Per això proclamo que no em fan por. I que si volen, aquí em tenen. No sóc racista, però tampoc no sóc un covard que en un tema cabdal per al futur de la nostra societat no es pugui atrevir a parlar dels temes i les polítiques relacionades amb la immigració.

Avui intentaré no estendre’m gaire. Prou he fet amb deixar sentats aquest principis i similituds. Simplement crec que cal afegir que tot el debat s’ha originat perquè el tal Oriol Amorós s’ha volgut fer la foto política i mediàtica presentant tota una sèrie de bajanades polítiques en relació a les polítiques d’immigració. Les animalades que ha proferit en el seu document, que porta per títol “un pacte per viure junts i juntes” han necessitat que la consellera de justícia hagi sortit a dir públicament que no era cap document del govern, ni tan sols un document de treball, i que totes tan sols era un “document de bases”. I ha volgut treure ferro a l’afer.

Només amb aquest fet es demostra que n’Oriol Amorós ha actuat amb irresponsabilitat absoluta. Ha volgut instrumentalitzar un tema tan important com aquest en benefici propi, ha volgut “fer-se la foto”, i fer-se-la envoltat de tots els tòpics més menyspreables que acompanyen el políticament correcte.

Sense entrar, encara, al fons de l’assumpte, resulta revelador que a la pregunta del dia de RAC1, el resultat de l’enquesta hagi estat del 78% en contra de les propostes del tal Amorós, i només un 22% a favor.

Aquests resultats han començat a ser així des de primera hora del matí. De manera que mentre m’acabava de vestir per anar a treballar, ja han donat les primeres dades (un 72% en contra). A la tertúlia hi havia aquesta tertuliana horrorosa, insuportable, que es diu Gemma Calvet. Normalment quan hi és ja canvio d’emisora directament, perquè és insufrible. Si hi hagués un avisador de tòpics, com el que van treure en aquell gag del Krakòvia, mentre parla ella estaria petant contínuament. Doncs bé, aquesta impresentable no ha pogut estar-se d’acabar la seva arenga totalisticopoliticorrectoide dient que els resultats “amagaven una xenofòbia latent”. Vàtua l’olla la filladesamare.

El que us deia. No és possible parlar d’immigració sense que els totalitaris del políticament correcte s’abraonin a sobre nostre i ràpidament ens acusin de xenòfobs.

Doncs bé, en parlarem. Perquè, d’acord a les informacions que he llegit, el document “de bases” (algú m’ho pot explicar?), conté una barbaritat darrere l’altra. I pretén convertir, en la línia del tripartit, aquest país és una nova arcàdia del políticament correcte, absolutament incontrolada, i edificada totalment al marge dels interessos dels seus ciutadans.

Només un parell de coses. D’entrada, el plantejament del document és pervers. Es fonamenta exclusivament en l’atorgament de drets, sense exigència de cap deure, és a dir, no planteja cap contracte social que equilibri l'assoliment de drets en la mesura que es progressa en la integració i l'assumpció de deures.
Però el document és tan bèstia que fins i tot quan parla d'immigrants que hagin delinquit i hagin estat condemants ho fa establint la necessitat de "desenvolupar programes de retorn assistit per als presos”. A veure… un pres és un pres. I si l'ha feta i ha estat condemnat, a la presó. I si no és d’aquí i vol complir la pena al seu país d’origen, se’l du a una presó del seu país d’origen, per a que la compleixi íntegrament… i evidentment no torni. Però què vol dir “programes de retorn assistit”? O sigui que a sobre que parlem de gent que ha assassinat, maltractat, robat o furtat al nostre país, a sobre els hem d’assistir??

O encara més, quan obviant la separació de poders que ha de regir a qualsevol estat democràtic i de dret, parlen de “buscar solucions per a persones amb ordre d’expulsió ferma, que es pugui fer efectiva”, és a dir, ordres judicials. Aquí se’ls veu el llautó totalitari, perquè les úniques solucions que s’han de buscar a les resolucions judicials són el seu compliment obligatori. Què vol dir “buscar solucions”? incomplir la resolució judicial? Saltar-se les lleis perquè som “molt guais”?. M’agradaria que algú m’expliqués en què consisteix per a aquest personal d’Esquerra “buscar solucions” davant una resolució judicial.

Finalment, una altra discrepància de socarel: diu el document que aquest “pacte” (pacte??) assenyala la immigració com “una nova oportunitat per a definir el país que volem ser en el futur”.
Mira Amorós, no. Mireu, tots aquests que us dediqueu a rosegar els fonaments, els protectors, de la nostra societat… la definició del país que volem ser en el futur ja està feta. Queda clar? No necessito, no necessitem, ningú que m’imposi aquestes “noves oportunitats”. Ni tampoc necessito tot aquest discurset per saber què vull ser quan sigui gran. Una cosa és que parlem de com gestionem la immigració i quines polítiques apliquem, de les que ja s'apliquen (amb tota justícia, com l'assistència sanitària, l'escolarització, etc.). Però aquest poble, el nostre poble, fa molt de temps que sap què vol ser i fa molt de temps també que lluita per assolir el seu somni, la seva llibertat. No ens vingueu ara amb aquests discursets, ok? No necessitem estar-nos repensant contínuament, ok?

Aquesta per ara inexistent "necessitat de repensar què volem ser en el futur" només hi serà si les "rates polítiques" ens acabeu cortocircuïtant, rebentant les conduccions bàsiques per on circula el nostre nervi nacional, la nostra informació i el nostre sentiment nacional. Ja sé que tots els de la direcció d’Esquerra esteu treballant, amb el tripartit, per rebentar-ho, rosegant els nostres protectors, però no deixarem que us n’ensortiu. Portem més de 1.000 anys de nació a l’esquena i ara no ens heu de venir amb aquests discursets de “reinventar-nos” o “redefinir-nos”.

12 comentaris:

  1. Aquest moment havia d´arrivar....això és insuportable! Com bé dius: on es parla de deures? No ho hem de permetre de cap de les maneres, primer seran les municipals i després el que tots temem.......S´ha de fotre fora aquesta gentussa del poder immediatament!!
    Salut i independència!
    33

    ResponElimina
  2. Més enllà de l'opinió sobre si han de poder votar o no, el que em preocupa és la categoria dels arguments de personatges com la Gemma Calvet i d'altres.
    Per poder parlar d'aquests temes ens hem de treure la llosa de l'internacional papanates progressista (o no sé que de l'arcàdia feliç que comentava algú a l'article de sota).

    ResponElimina
  3. Totalment d'acord amb tot el que expreses, es hora de deixar les caretes i començar a pensar que ni son racises ni xenofobs però com tot a la vida hi ha un limit i si ja em hipotecat la ciutat a aquesta gentusa o nouvinguts no els hi donarem la oportunitat de decidir per nosaltres...Catalunya per els catalans ara més ue mai

    ResponElimina
  4. Anònim... veus, no comparteixo el teu comentari. Sabia que se'n faria algun així, però tampoc em fa por.

    Si ens hem de deixar les caretes, ens les deixem totes. Si hem de parlar de polítiques d'immigració, en parlem.

    Però mai, mai, parlaré de "gentusa". Per què ho fas? A mi m'ofèn.

    De fet no consentiré al meu bloc que es parli en aquests termes, i deixo el teu comentari únicament com a exemple del que també rebutjo radicalment, totalment. De debò que em fastigueja.

    Crec que no costa tant entendre les coses. Tinc treballant per a mi, i els considero amics, gent que ha vingut de fora. El meu pare mateix també va venir de fora.

    No ha de costar tant d'entendre que el racisme, aquest insult proferit, és abominable (em regira l'estómec), però que la frivolitat en les polítiques relacionades amb la immigració tampoc és admissible.

    Espero no ser jo sol en aquesta visió.

    I insisteixo, no permetré cap altre comentari d'aquesta naturalesa.

    ResponElimina
  5. Después de la indignació, ha vingut la reflexió: están en condicions els tripartits de convencer al PSOE per iniciar un canvi constitucional i...está el PSOE en condicions de convencer al PP d'iniciar aquest canvi constitucional?.

    Aixó em porta a les reflexions que feia ahir, al programa 59 segons de la 2 en Miquel Roca Junyent, en el sentit de que la constitució, val més no tocar-la donç l'ambient actual, en lo referent a Catalunya, és molt pitjor que el que hi havía al 1979 i encara perderiam bous i esquelles.

    Ah!, i aclarí d'una vegada per totes que si no tenim concert econòmic fou per culpa de psc-PSOE, UCD i PSUC QUE S'HI OPOSAREN!!, contra el parer de CiU i ERC, una ERC que, amb un desvergonyiment total al que ja ens tenen acostumats, encata avui acusen a CiU de no tenir "concert".

    Al final, tot aixó del vot dels inmigrants haurá sigut un brindis al sol que els pot sortir molt car, perque xoca de plé amb el que vol la majoria dels ciutadans. Recordeu, la inmigració, en totes les enquestes, figura com un dels principals problemes que perceb la gent, i ara, amb la crisi i l'atur...

    Cordialment.

    ResponElimina
  6. Amics,
    és lamentable que l'únic polític que es pren amb seriositat el tema de la immigració sigui el Josep Anglada. I dic lamentable, perquè és vergonyós que l'únic partit que es pren el tema seriosament sigui un partit extraparlamentari.Què passa, que el Parlament de Catalunya no es pren seriosament un tema que la ciutadania vol resoldre? Realment lamentable.
    Lamentable també TOTS els tertulians de RAC1 acceptin el vot dels immigrants sense condicions. Què és més important, la seva opinió, o la opninió de la majoria?
    La majoria de la població d'aquest país sempre ha manifestat que la immigració ha de ser ordenada, i que només caben aqui aquells immigrants que es volen integrar, que s'integren, i que venen a treballar i no pas a delinquir.
    En un país on tenim un volum d' immigrants il.legals exhorbitat, on hi ha un percentatge enorme de delinqüència provocada per la immigració, i on tenim massa exemples d'immigrants que no mostren cap mena de voluntat per integrar-se, on es reparteixen targetes sanitàries sense necessitat de cotitzar a la seguretat social, on es reparteixen ajudes a individus que ni tan sols tenen permisos de residència, és lògic que hi hagi un rebuig a atorgar drets generals a una comunitat on hi ha MASSA individus que NO compleixen amb els mínims requisits exigibles per pertanyer a la nostra societat.
    Em sap realment greu per aquells immigrants que han fet i continuen fent un gran esforç per integrar-se, i molts d'ells senten una gran estima pel país que els acull, però és cert que existeix la sensació de que la immigració s'ha gestionat pèssimament, i que no és el moment d'atorgar més drets adicionals.
    És escrupulosament cert de que en general, s'ha atorgat uns drets sense exigir uns deures, i la prova, són les targetes sanitàries. A dia d'avui, s'atorga una targeta sanitària només amb un certificat d'empadronament (drets sense deures), si s'atorguessin les targetes només quan es porta un cert temps cotitzant a la seguretat social, llavors s'atorgarien els drets sanitaris quan s'han complert les obligacions fiscals.
    Ja veiem el nerviosisme del tripartit per la situació actual de crisi que no saben com afrontar-la, però és fastigós veure com el que realment volen fer, és cremar la societat encara més!

    ResponElimina
  7. Els esquerrenoides de la 'visió social' van a la desesperada a la recerca del vot. Tant és com l'aconsegueixin ni que sigui a costa de desnaturalitzar el país. Aquest és el sentit de nació d'Esquerra: primer el meu lloc de feina i després... després... el diluvi. Despostime desil·lustrat.

    Però heu vist la Calvet (jo també canviava de canal quan intervenia aquesta dona. Ara ja m'he passat a la música). Heu vist els ulls d'al·lucinada que fa quan a l'Avui ens castiguen amb la seva foto? Sembla que esperi la imminent invasió de la Gran Conspiració Universal contra el que ella, uniteralment, considera els pobres i desvalguts a qui el 'sistema' vol integrar. Sabeu que aquesta dona va tenir els pebrots de dir que el Vaquilla era una víctima desvalguda més del sistema franquista? Aquesta dona és una gran truja i la primera capitana de l'Exèrcit Nihilista del Bonisme Rampant dedicat a desactivar qualsevol iniciativa destinada a posar una mica de racionalitat en la vida comunitària de les persones i a desprestigiar qualsevol element que defensi els avantages del capitalisme com a sistema creador de riquesa. Segons ella, com a poble, els catalans només sóm un grup dels mils i mils que pateixen l'opressió del pervers sistema capitalista. És a dir, és una socialista internacional. Per això les CUP i Inymèdia li fan tan de cas. A hores d'ara, l'apel·lació al 'bonisme' s'ha convertit en una plaga que té enganxada molta i molta gent absolutament acrítica i beintencionada. Una altra creu!!

    I, Salvatore, has llegit malament els resultats, el 72% dels oients estava en contra de la inicitiva d'aquest tal Amorós, que per cert, no sé qui és.

    ResponElimina
  8. I no oblidem que l'Oriol Amorós és un personatge perillós que admira els socialistes, les seves tècniques i que vol que el seu partit s'assembli més (encara) al PSOE.

    ResponElimina
  9. 5 anys pocs o molt?

    jo m'inclino per quan es tingui el passaport català poder votar.

    avui en dia la majoria de sud americans als 2 anys poden demanar la nacionalitat espanyol i en l'entrevista que li fan si no saps castellà no te la donen.

    passaport i vot junts, 2 anys per uns o 10 o 20 per altres em sembla injust...

    la mitja potser i que s'apliqui la mateixa doctrina per la nacionalitat espanyola, sinó pot mentindre una conversa coloquial en català amb la funcionaria doncs no.

    tb cal recordar que la nacionalitat porta obligacions com que en cas de que siguem envadits l'estat pot crear lleves de militars obligatories.

    ResponElimina
  10. no em sembla eixelebrat però s'haurà de converncer del que tenen el privilegi dels 2 als 5.


    Títol IV
    DELS CATALANS

    Article 8. Són catalans:
    A) Tots els nascuts en territori de Catalunya
    encara que de pares no catalans, en ella
    estiguin domiciliats.
    B) Tots els qui, havent nascut a Catalunya,
    resideixin fora d'ella i estiguin inscrits vo-
    luntàriament com a tals.
    C) Tots els qui, essent fills de pares cata-
    lans o de pare català o mare catalana, i
    havent nascut a fora de Catalunya, re-
    clamin la ciutadania catalana en arribar a
    la majoria d'edat.
    D) Els estrangers que hagin ajudat amb les
    armes o amb serveis insignes a obtenir
    la Independència o el progrés en qual-
    sevol ordre de Catalunya.
    E) Els estrangers majors d'edat establerts a
    Catalunya per espai de més de cinc
    anys, sempre que reclamin voluntària-
    ment la nacionalitat catalana i sàpiguen
    parlar i escriure en català.

    Article 9. Els catalans que en constituir-se la
    Independència de Catalunya es trobin a l’empara
    de ciutadanies estrangeres seran considerats
    des del primer moment amb tots els drets de la
    ciutadania catalana, i podran acollir-se als bene-
    ficis d'aquesta en l'oportunitat que els convingui.

    Article 10. La ciutadania catalana es perd:
    A) Per renúncia voluntària.
    B) Per conspirar o atemptar contra la inde-
    pendència de Catalunya.
    C) Per sentència que imposi pena infamant,
    mentre no s’obtingui rehabilitació confor-
    me a llei.


    http://webs.racocatala.cat/cat1714/consthavana.htm

    ResponElimina
  11. jo mateix sóc català per haver nascut en territori català.

    salut i peles \\*\\

    ResponElimina