dimarts, 12 de maig del 2009

La manta al coll...


Demà al matí marxo cap a València. Amb tota la bona colla d’amics de la penya que finalment hem obtingut entrada, i en som una bona colla.

La majoria anem amb tren. Allà ens trobarem amb alguns que viatgen pel seu compte o que ja hi són. I a dinar. A prop de la platja. Menú d’arrossos.

Després, doncs l’habitual, és a dir, el show supporter habitual. Que si cap aquí, que si cap allà. Que si parem aquí, que si birra allà, que si càntics, que si et trobes amb uns, que si et trobes amb altres.

Amunt i crits!

No calia, perquè les aficions de l’Atlhetic i del Barça ja en sabem prou, però a sobre hi ha una crida a fer constar que l’himne espanyol no és el nostre himne. I o i tant que la seguirem, o i tant que farem ben visible i audible el nostre rebuig, je je je

Més amunt i més crits.

Finalment, a més, hem tingut la bona notícia que tot plegat s’ha replantejat el tema de les entrades de Roma. Una decisió inevitable i que, un cop més, agraïm a la junta d’en Jan Laporta que hagi posat seny i faciliti la gestió de les entrades entre els socis.

Així doncs, després de València, Roma.

Visca el Barça i Visca Catalunya lliure!

12 comentaris:

  1. Allí serem, company.
    Si porto un horari "normal", miraré de compartir una birra, si no, a gaudir.
    A gaudir de la unitaria xiulada, de l'ambient i, si pot ser, de la victoria.
    Visca el Barça i Visca Catalunya, lliure!

    ResponElimina
  2. Que vagit tot molt bé. Jo mentre jugueu estaré viatjant :-( . Així que quan arribi doneu-me l'alegria de que s'ha guanyat la copa ( del rei) i així el ( rei) en tindrà una menys ;o)

    ResponElimina
  3. Doncs vinga, bona xiulada!
    Jo us animaré des de casa!

    ResponElimina
  4. M'has fet ganes de mirar la retransmissió, encara que només sigui el moment de l'himne.

    ResponElimina
  5. MMMM EM TEMO QUE AQUESTS DE TELEVISIÓ ESPANYOLA FOTRAN CENSURA I NO PODREM GAUDIR DE L'AUTÈNTIC XIULET....EN FI ANEU A PRENDRE PEL CUL., JO NO HI PUC ANAR COLLONS I HAURÉ DE MIRAR EL PARTIT PER LA TELE....SALUDUS BARCELONISTES!!!

    ResponElimina
  6. Ja ens faràs un relat del que realment hi haurà passat!

    ResponElimina
  7. A TOTS ELS QUE HEU POGUT ANAR: GRÀCIES!!!! BRUTAL LA XIULADA!!! A TV3 S´HA ESCOLTAT IMPRESSIONANMENT BÉ!!!! PUTA ESPANYA!!!!
    EL DOBLET JA ÉS NOSTRE!!! X PER CERT, LES ENTRADES DE LA FEF HAN ANAT AL CNI?? OI???
    SALUT I PÀTRIA!! VISCA EL DOBLET!!!!

    ResponElimina
  8. Estic ansiós per llegir la crònica dels que vau estar a primera linia per que ens expliqueu com es va viure en directe al camp.
    Per televisió/radio va ser brutal! I per acabar d’adobar-ho l’intent barroer de manipulació de TVE. Començant pel primer pla del guardia civil disfressat de seguidor del Bilbao amb la ma al cor, continuant per la manipulació de la gravació que van emetre a la mitja part i acabant per les declaracions histèriques de polítics i demés acòlits.
    A l’Orella se li ha escapat: estan molt més nerviosos del que volen aparentar. El camí cap a la independència no te aturador.

    ResponElimina
  9. uf, avui intentaré escriure alguna cosa. Estic realment esgotat. Hem arribat a les 04:00. A quarts de cinc em fotia al llit. I a les 09:00 al curro. Uf!

    però amb una immensa felicitat. Brutal, senzillament brutal.

    Increïble. I això només ha fet que començar!!!

    ResponElimina
  10. Pren-te el teu temps estimat Elies. Tu i 40.000 més (catalans i bascos) us mereixeu un descans.

    ResponElimina
  11. I potser algú podrá explicar com és que per cada seguidor del Barça n'hi havia 2 de l'Atletic.

    Extrany, no?

    ResponElimina
  12. Jo tinc una teoria Josep. Les estrades de la federació van anar a parar a guardia civils disfressats. Com han passat més guardia civils pel Pais Basc que per Catalunya, és més facil que es facin passar per "bascs" que per "catalans".

    ResponElimina