dissabte, 21 de febrer del 2009

Obsessions malaltisses


El tal Benach, una persona de nul·la formació, de fet amb una formació molt per sota de la mitjana del país (que ja és dir!), i que circumstancialment té el cupó de la bonoloto per presidir el parlament de Catalunya, ha dit que Convergència té una “obsessió malaltissa amb Esquerra”.

Té collons la cosa. De fet, com qualsevol cosa que digui aquest indocumentat, no cal ni donar-li la més mínima importància. Però avui faig una excepció i m’hi refereixo, perquè em sembla que aquesta animalada no és només fruit de la incapacitat per a la reflexió del personatge, sinó que és una letania prou escampada entre el Clan dels Cal·labresos, que aprofiten qualsevol vòmit per llençar-nos-la a sobre. I perquè a més a més em sembla prou eloqüent del que ens espera en el futur, per si encara hi ha algú despistat.

Perquè, és clar, que algú, des d’Esquerra, després d’haver convertit aquest històric partit en una miserable crossa sociata, en un nou Euzkadiko Ezkerra, parli d’obsessió malaltissa de Convergència en relació a Esquerra, frega la denúncia penal. Que algú, des d’Esquerra, després del tripartit 1, del tripartit 2, dels fets de la diputació de Girona, dels fets de la diputació de Lleida, dels fets de l’ajuntament de Girona i dels fets de tots i cadascun dels llocs on Esquerra ha pogut fer fora del govern Convergència, pactant amb qui sigui, parli d’obsessió malaltissa de Convergència amb Esquerra… és per trucar al cotolengo a veure si troben a faltar-hi algú.

El problema no són els esputs que puguin proferir aquesta banda de disminuïts psíquics que tenim a la direcció d’Esquerra i al govern. El problema és que encara hi ha gent de bona fe que els hi fa cas.

Aquí hi ha dues coses que hem de tenir molt i molt clares:

La primera és que l’objectiu del tripartit, l’objectiu del règim del tripartit és la destrucció de Convergència i de qualsevol forma de dissidència que hi hagi al país. A això dediquen tots els seus esforços i acords. Aquesta aliança entre els kinkis del Baix Llobregat, els ecocomunistres-islamistes i els disminuïts d’Esquerra només té un objectiu: acabar amb Convergència, que és l'única gran organització del país que se'ls escapa del control. Com sigui, al preu que sigui, i invertint-hi el temps i els recursos que calgui.

La segona és una derivada de la primera, i és que, per més xorrades que puguin proferir, per més gesticulacions que puguin fer, el tripartit està blindat. Està blindat el segon tripartit, i està blindat el futur tercer tripartit si l’aritmètica parlamentària ho permet. Això no ho pot dubtar ningú. Us prego que no ho dubteu, perquè és així.

Mentre la suma dels tres tarats que conformen el tripartit sumi, hi haurà tripartit. El tripartit no és un acord de govern, no és una aliança… és un règim. Han projectat i estan executant de manera implacable la conversió de l’escàs autogovern català en un règim autoritari, en el sentit d'exercir un control no democràtic sobre tota la societat amb l'objectiu d'eliminar qualsevol forma de dissidència al tripartit. Aquesta és la seva única finalitat.

El control que exerceixen sobre tots els mitjans de comunicació catalans és brutal. El control que ostenten sobre el nostre país, és demencial. Només us diré una cosa: si Convergència guanyés per majoria absoluta les properes eleccions al parlament del Principat, els socialistes continuarien controlant el 60% de la despesa pública a Catalunya. Un autèntic règim.

9 comentaris:

  1. És imprescindible foragitar-los de la Generalitat, però també ho és fer-ho de les diputacions, autènticas repartidores i oficines de col.locació tripartites...i cal tornar a la divisió territorial de Catalunya SENSE provincies...o provincia ùnica amb una sola diputació en el cas de que legalment no puguin ser abolides del tot. És una necessitat per impedir que les metàstassis PSOEcialistes s'extenguin.

    Aquests son objectius que han de ser irrenunciables pel sobiranisme catalá.

    ResponElimina
  2. Hi ha una cosa que no entenc: Què se n'ha fet del projecte Reagrupament Independentista? No començaria a ser hora que els crítics d'ERC comencessin a fer una campanya clara contra el tripartit 3, que serà sempre que sumin?

    ResponElimina
  3. Más,.............ó Montilla?


    Catalunya....ó Espanya?

    LLibertat i progrès........o

    despotisme, autoritatisme i misèria


    Mas ó Montilla


    Cordialment
    Andreu

    P.S.- allò de que si els hi fan pesigolles es trobaràn amb l'ànima, a més d'una solemne tonteria és dir molt poc de la consistència d'aquesta suposada ànima de mans brutes, integrada als rengles psociates.

    ResponElimina
  4. Benvolgut Elies,
    Dubto que la direcció d' ERC no en sigui conscient, penso que n' és plenament conscient i responsable de tot el que passa.
    Mireu si és règim, que ERC s' ha autoimposat la no-possibilitat de poder presentar una moció de censura. No sabien com acabaria el Congrés Nacional del juny i ho van deixar tot ben lligat per la setmana següent.
    A les properes nacionals el més important no serà que CiU faci l' absoluta, sinó que el tripi no sumi i CiU tingui un ampli ventall d' opcions de pacte. Si això passés i ERC es renovés, requisit indispensable per evitar la testimonialitat, hi hauria la possibilitat de que CiU pactés amb ERC a canvi de foragitar els sociates de totes les administracions on fos aritmèticament possible. Rebaixant en un bon percentatge aquest 60% de pressupost que administra el psoe a Catalunya.
    Una oficina antifrau solvent, llavors, requeriria la tecnificació de l' administració de justicia i la construcció de presons amb mòduls prefabricats per encabir-hi tota aquesta petuleia.
    Salut i independència,
    Cesc.

    ResponElimina
  5. ARA,BE MOLT AVIAT. OPOSICIONS, LAS MATEIXES ACADEMIAS DIUEN QUE SENSA EL "CARNE", NO CAL PROVARO.
    SOCIALISME ES LLIBERTAT.....
    QUO VADIS ERC?.....
    JUGANT AMB BCN......

    ResponElimina
  6. Mossegant i mossegant....gaaassss i passadoor., un plaer llegir-te crack...saludus campió!!!

    ResponElimina
  7. Elies, sóc en David Madí. Ja tinc el sobre preparat, el pots venir a recollir al carrer Còrsega. Bona feina

    ResponElimina
  8. Elies,
    Això que dius és molt bèstia. Si guanyi qui guanyi, els socialistes controlen els 60% de la despesa pública impepinablement, és gravissim. Converteix en acudit les desafortunades paraules de'n Tarradellas quan deia que Catalunya era una una dictadura blanca. Això, de llarg, supera les truites que somiava Tarradelles.

    ResponElimina
  9. És molt greu l'últim paràgraf perquè la part del lleó és la Diputació de Barcelona. I com tota diputació no sols és opaca si no que no esta escollida pels ciutadans.

    ResponElimina