dijous, 30 d’abril del 2009

ARA ÉS L’HORA: FEU-VOS DE REAGRUPAMENT!!! (I want to hold your hand…)

Amics, amigues... ja portem molt de temps parlant, fins ara és l’únic que hem pogut fer. I ja ha estat molt, en aquest règim que patim, mantenir la flama encesa i denunciar la situació del país! Aquests anys de fosca que hem viscut ens han posat a prova. Hem aguantat. Hem sapigut mantenir-nos fidels a una idea. A la idea de la llibertat. A la idea de Catalunya. A la idea de Macià, la idea de la independència, d’un estat català.

Molts portem molts i molts anys de militàncies diverses, sempre donant la cara per Catalunya. Sempre per la idea d’una Catalunya lliure i pròspera, la nostra Pàtria. D’altres us heu sentit mobilitzats per primera vegada. Tots servim. Tots estem cridats!

Ara és l’hora, amics, de fer aquest pas endavant i reagrupar-nos. Ara és l’hora de fer-se de Reagrupament, de ser com sempre hem volgut ser i com sempre hem volgut lluitar. Finalment, al fons del tunel d’aquests anys terribles de tripartit, hi veiem una llum. És la llum de Reagrupament. És la llum de la llibertat i de la coherència. Fes un click aquí, i som-hi!


Feu-vos de Reagrupament. Amb alegria, amb convenciment. Ja hem dit prou a la fosca.

La llibertat ens crida. I avui, mentre veig créixer l’onada reagrupada, tota l’estona que em ve al cap la mítica cançó dels Beatles: I want to hold your hand…

Ara és l’hora. Som-hi, junts! I feel fine!

Visca la terra, mori el mal govern!

PS: I si podeu, sigueu generosos, la quota mínima és només la mínima, podeu aportar més, he he he

7 comentaris:

  1. Jo com he deixat de ser militant d'ERC, he decidit pagar la mateixa quota que pagava als calabresos.

    ResponElimina
  2. Elies, a banda d'això. El 14 de maig fem un sopar pel 61è aniversari de l'Estat d'Israel, a Barcelona.

    ResponElimina
  3. osti tu, el 14 de maig és l'endemà del 13 de maig, que estic a València a la final de la Copa...

    podria apuntar-m'hi amb el compromís de ser-hi amb el cor i amb el cos si resisteixo (tornem de matinada i el 14 treballo!!)

    en parlem. Envia'm un mail

    ResponElimina
  4. passa'm una adreça...

    ResponElimina
  5. Después de l'inmens desengany que per a mi, ha representat la trajectoria d'Esquerda d'aquestos ùltims anys, m'he tornat escèptic, així que permeteu-me que estigui a l'agüait a veure en qué es concreta aixó de Reagrupament, no fos cas que badant, el tripartit ens la tornés a fotre.

    Ei!, aquesta és la meua opció personal que no cal que sigui compartida, però és que hi ha més: no m'agraden els "liders messiànics" ni acostumo a fer seguidisme de ningú perqué la història ens diu que el seguidisme al "gran lider" sol acabar en alguna forma de feixisme, així que, no descarto res de'n Carretero, l'he escoltat i m'ha agradat el que diu, però també m'agradaba el que deia en Carod avants del 2003 i tothom ha vist en qué s'ha materialitzat. Esperaré a veure els fets, i si m'agraden, compro, sino, no. La Nació catalana no está per gaires experiments, i les amenaces espanyolistes son paleses.

    Cordialment

    ResponElimina
  6. MOLT BAN VIST JOSEP-EMPORDA.
    TOTS ESTEM ESCALDATS.
    JUGANT AMB BCN.

    ResponElimina
  7. FET!
    Una nova era comença.

    P.S. Visca el Barça i Visca Catalunya LLiure!!

    ResponElimina