diumenge, 26 d’octubre del 2008

El camarada Aragonès


Fa uns dies denunciava a Elies115 que la direcció d’Esquerra, el clan dels Calabresos, havia començat una campanya per intoxicar la militància, una campanya basada en culpabilitzar els crítics de tots els problemes d’Esquerra. Això ja ho estan escampant per tot arreu on poden. I vaig posar d’exemple l’article de l’inefable Marín.

En aquell mateix post, la benvolguda Agnès, lectora i comentarista habitual, feia un comentari que vaig trobar sensacional. Ens deia, referint-se a l’article d’en Marín: “Amb les primeres deu línies del Marin ja n'he tingut prou. L'article és tan semblant a qualsevol d'aquells informes, llargs com una homilia i eixuts com un carquinyoli, sobre la gestió i la redistribució de l'organigrama del partit que llegien amb veu monòtona, durant hores, els fidelíssims delegats del partit comunista en les interminables sessions del comitè central del soviet suprem.” Magistral, Agnès!

Aprofitant la seva comparació, haig de dir que aquest dissabte, al Consell Nacional d’Esquerra, el camarada Aragonès ens ha obsequiat amb una nova mostra d’aquesta sovietització d’Esquerra. El camarada Aragonès, secretari de Moviments Socials (sic) del politburó, va tenir la caradura de dir, sense ruboritzar-se, que els crítics li estan fent la feina molt difícil, que quan van a veure als moviments socials (sic) el primer que els hi diuen és que és clar, amb els problemes interns que hi ha Esquerra, amb la divisió, com volen que parlin d’altres temes.

Cal tenir molt barra, molta. Suposo que al camarada Aragonès no l’estan posant al dia dels resultats de les diferents trobades que altres membres del politburó estan mantenint amb diferents opinadors, persones de la societat civil (sic), empresaris… Jo en tinc coneixement d’algunes. I pel que m’han dit els interlocutors, sempre els han fotut canya per les coses que està fent Esquerra (per les que fa i les que no fa, s’entén). Però és clar, reconèixer això fora negar la màxima soviètica, que el règim mai s’equivoca, i que l’estratègia és bona ni que els resultats siguin dolents (fins i tot quan ningú l’entén, més enllà dels “camarades”).

Després, quan es troben amb unes paraules com les del Quim Monzó, dient que “Esquerra lleva años dando - en todos los frentes- lo peor de sí misma y dejando desconcertados a muchísimos de sus antiguos votantes, que, jornada electoral tras jornada electoral, no saben a quién dar el voto que antes les daban a ellos"… el problema és en Monzó. Sort que per ara no han posat en funcionament els gulags físics, perquè de no ser així ja tindríem un altre Alexander Solzhenitsyn.

Però és clar, que no existeixin gulags físics no vol dir que no existeixen. Oh i tant que existeixen! El silenci, la por, l’ostracisme, les amenaces i les purgues que el tripartit ha impulsat des que ha arribat al poder sí que existeixen. Ho sabem i és bo que se sàpiga i que algú, algun dia, pagui per tot això.

13 comentaris:

  1. Company Elies (he estat a punt de posar camarada....he,he), la formació marxista deixa emprempta i al Politburó d´E és el que li està passant( cadascú bé d´on bé). El que va al revés és el món i no pas ells, no tenen cap capacitat d´anàlisi ni coneixen la paraula "autocritica". En realitat, crec que és això el que els hi passa, ja que el contrari voldria dir que estan preparant el desembarcament al PSOE (com va ocòrrer amb Euskadi co Eskerra fa uns anys....).
    Stalinistes de pluja fina.........

    Salut i a seguir disparant!!

    ResponElimina
  2. Gos Gànguil... jo penso que la sortida tipus Euzkadiko Ezkerra està a la ment de molts dirigents de l'actual E.

    Només cal sentir les declaracions d'en Vendrell a RAC1 que molt bé recullen els companys del Cimera...

    De fet, Esquerra ja és fàcticament l'Euzkadiko Ezkerra que necessitava el PSOE a Catalunya. No seria cap sorpresa una sortida política d'aquest tipus per tal de conservar els seus càrrecs...

    ResponElimina
  3. Benvolguts companys,

    Al 2003, amb la creació del 1er. tripartit de la misèria, la meua emprenyamenta amb la "meua" votada ERC, fou monumental...ara ja no. Crec que la "solució" Euskadiko Esquerra anunciada per l'Iñaki Anasagasti ja no te marxa enrera, i encara diria més. ERC ja és un cas tancat.

    Estan morts, només els hi cal l'enterrament, que per no ser, no será ni digne.

    Crec que val la pena passar página i pensar en el futur, perque els cadavers, ni que siguin politics, l'ùnic que fan, és pudor.

    I el futur inmediat, son les properes eleccións al Parlament de Catalunya, a on haurem de triar entre Mas o Montilla. Cal que hi anem reflexionant, perque tot el demés, totes les altres opcions, ens duen al tripartit 3.0, i per tant, Montilla...o qui Nicaragüa (el carrer) decideixi.

    Cordialment.

    ResponElimina
  4. Benvolgut Elies,
    Les purgues ja han començat, ja tenim el primer cas d' expulsió d' un militant; el del Reagrupat Josep Remolins. Una altra nova entrega d' aquesta història per llogar-hi cadires.
    Salut i independència,
    Cesc.

    ResponElimina
  5. Malament ho tenim si ens hem de quedar amb en Mas o en Montilla.

    Ja podríem fer les maletes.

    ResponElimina
  6. Realment, deixeu-me que us digui, encara que alguns no hi estigueu d'acord: el pitjor enemic de les nostres aspiracions nacionals és l'abstenció.

    En el que sí estarem tots d'acord és que el principal culpable de l'abstenció és ERC.

    ResponElimina
  7. Una pregunta, per si algú la vol/pot contestar-la.

    En Pere Aragonès, el succesor de l'Uriel Bertran al davant de les JERC, té alguna mena de parentiu amb la Teresa Aragonès, diputada ara per ERC al Parlament, i esposa d'un conegut alt dirigent, moderat, dins el marc d'allò tant inútil, que va ser TLL, i que també s'integrà i té càrrec al sí del partit de Calàbria?

    Cordialment,
    Andreu

    ResponElimina
  8. Benvolgut "anònim":

    Als EE.UU. son Mc.Cain o Obama.

    A Catalunya...hi ha algú més que Mas o Montilla que pugui accedir a presidir la Generalitat?.

    A quí més podem votar que a CiU (Mas) o pscPSOE, ERC o IC-V (Montilla)...PP (outsider)?

    Perque...ara ja sabem que votar ERC, IC-V o pscPSOE, és votar Montilla, i votar CiU és votar Mas.

    És el que hi ha. Ja hem aprés la lliçó.

    ResponElimina
  9. Tens tota la raó Josep-Empordà.

    Hem de triar entre l'espanyolisme d'en Montilla i l'unionisme d'en Mas.

    Veig que tu prefereixes en Mas (Per que és més guapo? nose... no és el meu tipus...), jo els veig iguals d'espacnyols, iguals d'interessats i iguals de independentistes (res).

    Però en Mas és més sincer, això si que ho té l'home... Ha reconegut que no vol la independència de Catalunya. A en Monti que no li preguntin, ja sabem la resposta.

    ResponElimina
  10. Seria molt bo que CiU fes presiddent a en Monti. O que el PP fes president en Mas. juasjuas

    ResponElimina
  11. En resposta a l'andreu.

    En Pere Aragonès,que és de Pineda de Mar (on el seu avi va ser alcalde a l'època franquista i la seva familia propietaris d'una indústria textil molt important a la zona, que per cert van tancar acomiadant a un munt de gent, són una de les families més benestants de la zona)no té res a veure amb la Teresa Aragones de Premia de Mar.

    ResponElimina
  12. Benvolgut Andreu,
    l'únic parentiu que es coneix etre en Pere Aragonès i la Teresa Aragonès és que tots dos pateixen el síndrome d'Estocolm prosociata, característic dels dirigents d'esquerra enganxats a la mamella.
    Val a dir, també, que la Teresa Aragonès està considerada per la immensa majoria de funcionaris de la Generalitat com la persona més incompetent que mai ha passat per la Secretaria de Funció Pública.

    Salut!

    Quisca de combat

    ResponElimina
  13. Moltes gràcies, als autors/es dels dos posts precedents, per la resposta i informació facilitada.

    Andreu

    ResponElimina