dijous, 6 de novembre del 2008

Els pressupostos de l'estafa (i un regal final impagable!)


Amics, algun dia aquest període tan fosc de la nostra història serà conegut com la negra nit. Probablement hi haurà judicis i es condemnarà els energúmens que van sotmetre el nostre país a un dels episodis més foscos de la seva història. Com a poble ens n’avergonyirem profundament, tal com els actuals alemanys s’avergonyeixen del que els seus avantpassats van protagonitzar o tolerar.

I és que aquí hi ha una de les claus de la història: tolerem les coses o ens emparem en el desconeixement per tal de quedar-nos tranquils? Sens dubte el tripartit posa tots els seus incomptables mecanismes de poder per tal d’ocultar-nos les coses i mantenir-nos permanentment anestessiasts i subjugats.

De fet, el tripartit es basteix en la mentida i en l’estafa permanents. Aquesta és la seva política, i aquesta és la complicitat dels que combreguen amb les rodes de molí d’aquest règim autoritari.

Avui vull denunciar-vos, modestament, la descomunal ESTAFA dels pressupostos de la Generalitat per al 2009.

D’entrada, un problema conceptual –per dir-ho d’alguna manera-: els pressupostos del tripartit que va presentar el sr. Castells preveuen un endeutament màxim, que pot arribar als 2.100 milions d’euros. Bé, això és una autèntica barbaritat. És una barbaritat extrema que mentre l’espoli fiscal de Catalunya sigui tan descomunal com el que és, nosaltres, per subsistir, hàgim de recórrer a l’endeutament. És a dir, consentim l’espoli i com que no arribem a fi de mes, ens endeutem brutalment. L’endeutament és traslladar a les generacions futures els nostres problemes. És, per tant, un acte de covardia, sobretot quan és l’única recepta que se t’acudeix mentre veiem, als nostres morros, com milions d’euros dels catalans, dels nostres impostos, del nostre esforç, se’n van cap a Espanya per a no tornar. I nosaltres ens hem d’endeutar. Aquest endeutament es correspon exclusivament a una part del total del nostre espoli anual. Però aquest govern prefereix transigir, menjar-s’ho, i endeutar-se, que reivindicar la fi de l’espoli. Això és el que fa el tripartit, això és el que fa Esquerra.

Però és que la cosa és encara més dura. Resulta que, ben mirat, les previsions pressupostàries del sr. Castells i el tripartit… SÓN UNA AUTÈNTICA ESTAFA! Ens enganyen i ens prenen per imbècils.

El sr. Castells, al seu pressupost tripartit, ha previst un increment d’ingressos per recaptació d’IRPF del 23%. Totes les estadístiques reflecteixen que els ingressos per IRPF s’estancaran o baixaran, atesa la situació de greu crisi econòmica. Però no, el sr. Castells i el tripartit pensen que aquests ingressos pujaran un 23%. Perquè veieu la barbaritat i l’estafa que ens planteja el tripartit, en els millors anys de creixement econòmic el creixement d’IRPF va ser del 5.1% el 2003, del 8.9% el 2004, del 8.2% el 2005, del 14.8% el 2006, del 7.4% el 2007 o del 16.9% el 2008. Doncs ara, per al 2009, enmig d’una crisi brutal, el tripartit preveu incrementar un 23%. Acollonant.

Pel que fa a l’IVA, el tripartit ens estafa preveient que hi haurà una baixada de recaptació del 13.5%, quan a hores d’ara les estadístiques oficials ja reflecteixen una baixada del 25%. I no passa res…

El sr. Castells i el tripartit han previst, a més, uns ingressos de 538 milions d’euros per l’Impost del Patrimoni. No hi hauria gaire cosa a dir excepte que… els espanyols ja han entrat un projecte de llei per a la supressió d’aquest impost… amb efectes previstos des de l’1 de gener del 2008… És a dir, que per aquest concepte impositiu l’ingrés serà ZERO.

Suma y sigue… De manera que a les previsions ordinàries que fan d’endeutament de 2.100 milions d’euros, cal afegir el dèficit de l’estafa pressupostària del diferencial d’ingressos –estafadament onflats- per IRPF, IVA i Patrimoni.

Mentre tot això passa a casa nostra, a Andalusia aproven un pressupost incrementalista en un 5.6%. Ahí tus güevos, Chaves! A Andalusia, pel que sembla, la crisi no hi arriba. Barra lliure! De manera que tot i que l’estat, als seus pressupostos, “només” ha consignat 8.936 milions d’euros de fons de compensació, Andalusia, pel mateix concepte, preveu uns ingressos de 10.052 milions d’euros. Ahí tus güevos, Chaves!

Però com deia el mític de la película “Airbag”, lo importante es el concet-to. I el concepte és que mentre l’espoli fiscal de Catalunya creix desmesuradament, aquí ens veiem obligats a endeutar-nos per sobreviure. No és només el que ens roben, és que a sobre ens hem d’endeutar! I a més a més tenim un govern d’estafadors que falsifiquen els pressupostos amb una previsió d’ingressos absolutament aberrant i contradictòria amb les estadístiques oficials.

I no passa res….

Sobre l'estupidesa espanyolista del tripartit:
És clar, al costat de tot això, que el germà Nadal s’hagi gastat 50 milions d’euros en la re-retolació dels topònims catalans, mutilant els noms dels pobles… és una fotesa!!! A qui l’importa que Sant Pere Pescador ara sigui Sant Pere P. i que això i aquesta aberració hagi costat 50 milions d’euros????

Ara em diran que jo també faig campanya com l’Inmundo….

Però és clar, llavors hom consulta els pressupostos, i no hi ha qui ho aguanti. Perquè ens tracten com a imbècils permanentment. És insuportable.

Sobre els càrrecs de confiança i eventuals:
Tots coneixeu al mamporrero sociata Ridao, sí, efectivament, aquest home que té el trist rècord de ser el polític que més vots ha perdut en unes eleccions i que per això va ser premiat per la sempre tan inteligent militància d’ERC atorgant-li el mèrit de ser el candidat més votat a les eleccions de president i secretari general.

Bé, doncs el mamporrero Ridao es va fer tristament famós mentre CiU estava al govern per exhibir llistes d’alts càrrecs i etcètera etcètera. L’home –s’ha de ser poca cosa a la vida- es reivindicava denunciant els pressumptes absusos de CiU amb el tema de càrrecs de confiança.

Sabeu què passa de debò? Doncs que el tripartit va dir que tindria “només” 365 alts càrrecs i personal eventual (26 menys que CiU, es vantaven!!!)… i, sabeu quants n’hi ha per al 2009: 559!!!!!!!!!!!

És a dir, en mig d’una crisi espectacular, el tripartit preveu 559 alts càrrecs i personal eventual, UN INCREMENT DE MÉS DEL 50%!!!!!!!!!!!

I ARA, “LA GUINDA”
Benvolguts lectors d’aquest bloc… si heu arribat fins aquí, enmig d’aquest espès ball de xifres… us mereixeu un premi.

Si tot el que he explicat fins ara demostra l’estafa pressupostària a què ens sotmet el tripartit, ara us explicaré una anècdota que exemplifica l’estafa ideològica que significa l’actual Esquerra i TOTS els seus dirigents.

Resulta que aquesta setmana el sr. Ausàs, aquest "atxa" que fa de Conseller de Governació… fa una visita a un petit poble de la Noguera.

Resulta que l’alcalde d’aquest petit poble de la Noguera també és d’Esquerra, perdó, l’alcalde és d’ERC. Abans d’arribar el conseller, arriba un altre cotxe oficial, amb el cap de protocol. Inspeccionen la zona i… ai làs! Troben a faltar la bandera espanyola (només hi havia la senyera i la bandera del poble.

I li diuen a l’alcalde que ha de posar la bandera espanyola, que és un acte oficial i que "ja sabeu que van a per nosaltres..." . Hi ha un estira i arronsa i finalment fan posar la bandera espanyola “Les lleis són les lleis i s’han de complir”. Els hi diuen. I llavors ja va poder fer-se l'acte...

19 comentaris:

  1. Donç si vols un altre cirereta, benvolgut company, amb la que está caient, aquí en tens un altre:

    http://www.elconfidencial.com/cache/2008/11/07/espana_27_medidas_anticrisis_generalitat_gastado_tercera_parte_presupuesto.html

    Cordialment.

    Josep-Empordà

    ResponElimina
  2. Abans de tot com et podem anomenar, Elies o un altre nom?

    De tot el que has dit, el tema dels càrrecs de confiança es increible la barra que tenen, però el tema darrer de l'Ausias, ja es de jutgat de guardia.
    No té nom, que siguin els propis consellers d'Esquerra qui obliguin a imposar la bandera espanyola!.
    Amb aixó ja es prou per demanar-lis la dimissió.
    EL tema dels presuposts, amb els numeros sempre es poden fer trampes per cuadrar, però de tant descarades ja és passa de la ratlla, com sobretot el tema del finançament ja és per trencar tota relació amb els culpables: PSC-PSOE.

    Aquest bloc, s'hauria de publicar al RCat, sobretot la darrera part.

    Salut i Independència
    Manel des de l'Exili

    ResponElimina
  3. Tot aquest disbarat montillista, aquesta alegre supeditació als postulats de l' enemic sociata, la pagarem caríssima...bé no sé pas ni si podrem pagar-la, o si per contra, ens engolirà l' espiral absorbent on ens atansem.
    Ni en el meu pitjor malson hagués donat versemblança a un nivell tant alt de desgavell i comportament impropiament maldestre.
    Desvetllem-nos ja!
    Salut i independència,
    Cesc.

    ResponElimina
  4. Gràcies, noi, un cop més per anar destapant, amb fets i noms, les mesquineses d'aquesta gent tan covarda i innoble.

    ResponElimina
  5. Amic Elies o Furibund,

    Sé que no donaries aquesta informació sobre l'Ausàs si no fos certa, però és que és tan grossa, massa grossa. És que no pot ser! És brutal.

    Posa de manifest que ERC s'està convertint en el més eficaç i actiu agent de desnacionalització del nostre país.

    ResponElimina
  6. Si és cert, espero que surti publicat a la web de RCAT, sinò no és cert, l'autor hauria de demanar disculpes!

    ResponElimina
  7. Erc o senzillament Esquerra no cal que es capfiqui, oi anònim? que s' ho facin entre el Furiós i Rcat, és clar que sí...com n' aprenem dels sociates, quina capacitat!, quina intel.ligència!, quina manera de guanyar vots!, amb aquests creixements de dos dígits i haver d' aguantar segons què! oi anònim?
    Saps què li passarà a la gent que hagi treballat en aquest trispartit quan d' aquí a 6,8,12 o 24 mesos vagi a buscar feina? N' ets conscient del desprestigi que significa involucrar-s'hi? l' antripatriotisme que genera aquest nepotisme fastigós? aquest servir-se'n desacomplexat? aquesta instrumentalització de les institucions insultant? aquest maltractament a cap vestigi del prestigi que pugui significar servir el País? aquest sociatisme provincianitzador? aquesta dictadura dels incompetents inafartables? Sí, segurament només cal publicar-ho al web d' Rcat i disculpar-nos, via lliure per fer el sord, oi anònim? Quina nosa, eh? quin entrebanc, tant bé com anem, oi? si no fos per aquest purisme, aquest primmirament, aquesta exigència d' uns mínims, oi? quina enveja dels sociates, oi?
    els sí que en saben, desidealitzadament hegemònics, oi?
    tots col.locats, oi? sense cap estirabot massiànic, oi? ells són els que ens saben, el model a seguir, oi?
    Tranquil anònim, el vostre conservadurisme ens esvolota i revolta, no pararem fins deixar-vos en manifesta evidència, en la pura indigència política per la que cada dia treballeu.
    Vosaltres feu la feina, nosaltres ens limitem a fer públic el vostre esforç, tenaç, diari, incorregible, persistent i orgullós de cavar el clot on sereu sepultats.
    Sort.
    Salut i independència,
    Cesc.

    ResponElimina
  8. Benvolgut Cesc,

    Te n'adones dels motius pels quals mantinc, i no la canviaré, que el tripartit és una estafa des del primer dia del desembre 2003?

    Una cosa es coaligar-se els perdedors, gens democràtica moralment, èticament i políticament;

    una altra, encara pitjor, es regalar el govern del pais a un partit espanyolista, i jacobí, com el Psoe, com el psc-Psoe, i que ja es botiflerisme,

    i una tercera és, sabent-ho, formar un govern tripartit d'incapaços, de mediocres, de gent que no sap gestionar, ni gestionar bé, perque no ho havien fet mai abans, entre moltes altres coses.

    I si no te'ns pilots amb llicència de F1, segur que mai compraries una escuderia per a posar-hi la teva publicitat als grans premis.

    Doncs la incapacitat manifesta com a gestors éra coneguda per molta gent, pels fets anteriors de les seves traiectòries.

    Fixa't que el gran triler dels pressupostos catalans del 2009, com a responsable, és en Montilla i el Toni Castells, al qual molta gent veu com un catalanista bon gestor en terreny minat.

    Doncs no, reconegueu la veritat. Toni Castells, en comparació a l'Huguet, o al Montilla, o a la Capdevila, o la Figueras, o el Zaeagoza, o altres trepes, en sap mes, però no arriba tampoc a l'aprovat.

    Son mediocres o dolents o molt dolents en la gestió; i sectàris i pretotalitaris ideològicament, juntament amb el seu visceral antinacionalisme democràtic català.

    D'on no n'hi ha, no en pot rajar.

    Des del 2003, els ineptes, a mes de sectaris, estan al govern.

    Gràcies a Carod, a Puigcercos i a la militància d'ERC que ho va validar.

    Aquestes són les greus consquències d'aquell acte antinatura i proSoe.

    I hi havia, com hi ha, majoria aritmètica (69) de diputats nacionalistes.

    ERC l'ha ben liada, i ben grossa. I la gent se n'ha adonat.


    Cordialment,
    Andreu

    ResponElimina
  9. Benvolgut Andreu,
    Em sembla que ens hem solapat en redacció i telepàticament.
    Salut!
    Cesc.
    Ps, el primer tripi el seguiré defensant, a pit descobert, però, la capa i l' espasa ja fa dies que són per terra.

    ResponElimina
  10. Però que esperàveu de l’Ausàs i tota la seva troup de protocol, que son també d’Esquerra?
    Ara, jo em pregunto on esta l’oposició, perquè a can CIU, saben de tot aquest desgavell de pressupostos. Perquè no diuen res?
    Per que callen? Seria tan fàcil desemmascarar al tripartit.
    Pot ser que tinguin por que surti allò del 3%.
    A mi sempre m’ha semblat que els que estan a la oposició han de denunciar totes les corrupteles, però si callen, diuen que el que calla, atorga.

    ResponElimina
  11. Benvolgut Andreu,

    Totalment d'acord, el primer tripartit era tant indefensable o més que el segon, perque al 2003, el pscPSOE i en Maragall i tota la seua patuleia no eran pas uns desconeguts.

    Els ùnics desconeguts (o potser és que no ens hi fixabam tant bé com el President Pujol) eran ERC.

    Obrir les portes del galliner als guineus és un fet del que és impossible esperar que no tingui consequencies. Nefastes consequencies.

    I l'ùnica satisfacció personal ès que dic el mateix des del primer dia, i el temps, lamentablement, dia a dia m'ha anat donat la raó. Dic satisfacció però potser s'escau més dessolació.

    Ara hi ha molta gent que ha canviat d'opinió, cosa que está prou bé, però ens hauriam pogut estalviar molts maldecaps si no haguessin trigat tant a obrir els ulls. Que tothom reflexioni, no ja amb lo que es va fer al 2003, sino en lo que es va votar al 2006, que aixó, ja té més delicte.

    Cordialment

    ResponElimina
  12. Hola,

    he puntualitzat el tema de la bandera espanyola per ajustar el relat únicament als punts que tinc plena confirmació, és a dir, que no hi era i els hi van fer posar, però és difícil saber si el conseller n'estava al cas o no, en tot cas sí que va ser el personal de la conselleria.

    ResponElimina
  13. D'on treu aquest anònim tonto-del-cul que l'afer de la bandera del poblet aquest és un problema que han de dirimir E i R entre ells? El paio està convençut que l'acció és patrimoni d'E i la reacció de R. Home, així tot queda a casa i ningú més hi pot dir res, perquè la visita de l'Ausàs aquest resulta que fet i fotut és un 'afer intern' del partit, no? Ja veus, quina gràcia! Aquest és el concepte patrimonial que tenen de l'acció de govern els corifeus d'E, altres afectes i acoblats. Ai, Senyor, entre els de fora i els obtussos d'aquí quanta feina en queda per fer a Catalunya!

    ResponElimina
  14. I tot això que és tant fàcil d'explicat, tant fàcil d'entendre i tant fàcil de comprovar...l'oposició no ho sap fer visible!!
    Aquí és on em foto nerviós, sembla que sigui feina nostra!
    Doncs, bé. Ja m'hi adapto, si no la fa ningú ja la farem nosaltres aquesta feina.
    VISCA LA TERRA, MORI EL MAL GOVERN.
    (que n'és de maco aquest crit, oi?)

    ResponElimina
  15. Avui he estat al Castell de Mur (Pallars Jussà), documentat des del 969, el castell va pertànyer, primer, als comtes de Pallars i, més endavant, en la seva època més "esplendorosa", als Mur. Gràcies al coratge de Arnau Mir de Tost és va poder travessar la frontera amb al-Àndalus i conquerir Àger.
    Ara fà pocs anys s'hi ha trobat el document més antic escrit en català (anterior a les Omilies d' Organya)...

    Tanta feina feta, any darrera any, des de més de 1000 anys d' història per això??? pel tripartit 2????

    Quina p.. merda...
    (vas dir que aquí podriem dir paraulotes, oi??)

    el nano

    ResponElimina
  16. Gracies Agnès pel "piropo" m'ho agafarè amb clau humor! Si a internet no podem denunciar fets com el que explica l'amic Elies, i no en dubto de la seva vericitat, sinò et sembla correcte que surti publicat a la web de rcat esperaré que o digui la TV3 a l'hora dels informatius i així s'en faci resso entre l'opinió publica, tan si és del partit dels butiflerrcs o no!

    I aprofitant l'avinentesa explicaré una parida que m'ha passat fa poques hores: He anata veure els focs a Girona hi he aparcat el cotxe prop del pavelló de Fontajau, hem anata fer un vol a fires i després em anata veure els focs. Una vegada acabats hem passsat per davant del pavelló i la meva gran sorpresa ha estat veure la bandera ecspanyola onejant davant la façana. El pavelló no és un organisme oficial, sinò un local municipal, és necessari penjar la tabacaquera? Per si no ho saps el govern de Girona és del mateix color que hi ha Generalitat!
    Però m'es ben bé igual si al pavelló hi ha la tricolor o no! Hem agafat el cotxe em passat per davant la caserna de la guardia civil i sorpresa, poca, no tenien la Senyera penjada!
    Perque els catalans hem de respectar les lleis espanyoles i els espanyols no respecten les nostres lleis? Perque?

    Perque CIUTADANS s'en alegre de l'aplicació de la tercera hora de castellà a Sant Cugat o no se on i cap politic d'esquerra tingui els collons de contradir les paraules d'en Rivera i companyia? Perque saben que és veritat i no només aquella ciutat, sinò a moltes més escoles. Molts professors passen de l'obligació de parlar amb català a les seves assignatures! Possem noms als professors i escoles?

    Denunciar-ho a la pag de rcat no és anar contra el partit, ans el contrari, denuciar-ho és intentar corregir uns fets que no han de tornar a passar i defensar els ideals dels catalans i del partit.

    L'anomin!

    ResponElimina
  17. Uf, uf...

    Cornuts i a pagar el beure.

    Vaig a explicar-li això de l'Ausàs a la josefina, que segur que fliparà.

    La retolació: ja fa dies que m'hi cago. El que no sabia era la pasta que ha valgut això. Al rètol del meu poble és "El Pla de Sant Tir", sense la essa final. I així te'n podria dir moltes.

    ResponElimina
  18. 'L'anònim' si esperes que els informadors orgànics i els alcaldes lligats d'una manera o altra a l'antiga ERC, siguin del corrent intern que siguin, que a més cobren directament de la nòmina d'alcaldes adscrits a aquest partit (i no de l'altre corrent)expliquin les irregularitats i les baixades de calçotes que practiquen els seus companys, vas dat, benvolgut.

    Ara, si el que volies era denunciar el grau d'espanyolització de Girona i la seva zona d'influència i com els del PSZzzz, amb els Nadal brothers, la Pagans, la Geli i tutti quanti, han refalangitzat i refalangitzen cada cop més la pràctica diària de totes les institucions i els pobles on manen, que fan combregar amb rodes de molí tots els gironins i que Esquerra, des d'una diputació regalada és còmplice d'aquest tinglado, doncs, benvingut siguis al club.

    ResponElimina
  19. La oposició a Catalunya ja pot cantar, cridar o el que sigui, que els mitjans socialistespanyolitzadors que imperen als PPCC ho silenciaran tant com puguin.
    El que faci qualsevol del tripartit és sagrat i està ben fet.
    QUE SÓN TOTS D'ESQUERRES!!!

    ResponElimina