dimarts, 25 de novembre del 2008

Dels creadors de "Blocs amb estrella" arriba... BAT BLOCS (Blocs Against Tripartit)


Fa uns quants mesos, quan començava la campanya electoral al congrés d’Esquerra Republicana de Catalunya, un grup de blocaires vam decidir posar-nos a treballar a favor de l’opció de renovació a ERC que representaven en Joan Carretero i la Rut Carandell, la gent de Reagrupament.

Ho vam fer des de la nostra independència i des del nostre compromís patriòtic. I vam concretar el nostre suport amb la creació de Blocs amb Estrella, un portal de blocs i una marca que aplegués tot l’enorme moviment catosfèric que cercava, que volia, una renovació a ERC. La iniciativa va tenir un èxit sorprenent, i més de 80 blocaires s’hi van afegir. El portal va gaudir d’un enorme nombre de visites. I, el que és més important, s’hi van abocar una infinitat d’arguments i idees a favor de la renovació a ERC. Va ser, per tant, una iniciativa i un moviment absolutament innovadors, tant per la forma com pel nivell de compromís. Dissortadament, les xarxes clientelars de la direcció d’ERC van poder més que la voluntat de renovació que la societat i la massa social de votants d’ERC reclamaven, i les opcions de renovació no van prosperar.

Avui, mentre el tripartit 2 celebra els seus segons anys de govern, i ho fa enmig d’una grisor i una opacitat absolutes, amb conferències, com la conferència d’ahir d’en Montilla, o la d'avui d'en Carod, els mateixos blocaires que vam impulsar blocs amb estrella, llencem una nova proposta de mobilització: BAT BLOCS (Blocs Against Tripartit).

BAT BLOCS és per tant una iniciativa que sorgeix de la més absoluta independència dels blocaires que la impulsem. Una iniciativa que vol mobilitzar la blocsfera catalana perquè adopti un posicionament clar i rotund en contra del tripartit i de tot el que representa. BAT BLOCS és un segell de llibertat i de compromís. Un segell que uneix tots els blocaires que entenem com un deure patriòtic denunciar l’espanyolisme del tripartit i dels partits que en formen part.

El divorci entre l’associació de polítics i la majoria de mitjans i opinió publicada... i la gent és cada cop més gran. Les denúncies en relació al tripartit rarament troben cabuda als mitjans, i els elements de crítica són silenciats per un règim, el del tripartit, que controla tots els ressorts del poder i de la comunicació a Catalunya. Per això els últims ressorts de llibertat en l’opinió es troben a la xarxa. I per això pensem que és bo que ens poguem identificar entre nosaltres, saber-nos còmplices en la denúncia, encoratjar-nos en la lluita per una terra lliure i pròspera.

És això el que ha motivat la posada en marxa de BLOCS AGAINST TRIPARTIT.

Tal i com diu el nostre perfil: “Tots els blocs adherits a aquesta xarxa som blocaires catalans que, des de la nostra llibertat de criteri, pensament i opinió, lluitem per una terra lliure i pròspera.Considerem que el règim polític del govern tripartit ha esdevingut una autèntica plaga insofrible i immerescuda que pateix la nostra nació.I ens comprometem a convertir la nostra opinió en una arma combatent per la llibertat, individual i col·lectiva.”

Per això us convido, us convidem, a tots, lectors o blocaires, a afegir-vos a BAT BLOCS. Els qui tingueu un bloc, adheriu-vos-hi, enviant un mail a batblogs@gmail.com. I penja el nostre bàner i el nostre segell al teu bloc.

Els qui no teniu bloc, podeu afegir-vos-hi registrant-vos-hi com a seguidors.

Tots hem de comptar amb tots, i tots ens necessitem a tots. Sumeu-vos-hi, difoneu la idea....


Visca la terra, mori el mal govern!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada