dilluns, 3 de novembre del 2008

24 pagues... i BAT BLOGS!


Aquests dies el tripi va de commemoració del segon any de tripartit. Segon any del segon cicle de derrotes, una darrere de l’altra. Segon any de mentides, manipulació, por, desil·lusió.

Ens l’han venut com a segon any triomfal perquè no han tingut cap pollo que els hagi fet plegar. Quin mèrit! No es pot caure més baix. No podem, com a país, aspirar a menys ni esperar més càstig. El dolor que està infringint el tripartit és col·losal, supera qualsevol mesura imaginable.

És l’imperi de la mediocritat més absoluta, de la grisor, de la manipulació d’aquesta nova casta de funcionaris de partit de tota una nació.

És el triomf absolut dels sociates. És l’any en que ja podem visualitzar el seu triomf absolut, i el silenci amb què les seves mesures de control són assumides. És l’any, p.ex. en que podem saber que s’ha creat una Direcció General de Coordinació Interdepartamental que, tot i ser de nova creació, ja té prop de 40 funcionaris en nòmina, sota la direcció del comissari Josep Martí (el germà del Carles Martí de l’Ajuntament de Barcelona). Per a què? Per a controlar tot el que es mou al govern. És l’any en què han posat en marxa mecanismes d’intervenció per al control absolut de totes les subvencions que distribueixen els diferents departaments. Les subvencions, que són els mecanismes a través dels quals els diferents departaments impulsen les seves polítiques… ara totes han de passar per la supervisió dels comissaris sociates.

És l’any i l’aniversari en que les dives d’Esquerra, Puigcercós i Carod es barallen per fer conferències. La setmana passada en Puigcercós, per parlar de valors republicans (els que no té, s’entén). I avui a l’Al-Avui ens amenaçaven que en Carod en prepara dues per a finals de mes. Conferències per a buròcrates, per a funcionaris de partit. Conferències de res, de merda, de pura merda, purs excrements intel·lectuals.

És l’any i la data en què la gent d’Esquerra ha començat a fer números i veu que el que els hi queda són 24 pagues fins arribar a la fi de la seva ocupació temporal de càrrecs. Perquè és evident que no es pot dir que hagin manat. Simplement han ocupat càrrecs associats a sous.

Doncs queden exactament 24 mesos. Una autèntica eternitat quan hom veu el mal que són capaços de fer dia rere dia. Però alhora una autèntica esperança nacional que s’acabi aquest calvari. I si pot ser, que s’acabi per a sempre. Que aconseguim acabar amb aquest règim de funcionaris de partit.

24 mesos. Només 24 mesos… per a la fi d’aquest règim, del règim del tripartit.

Per tal de celebrar com cal aquest aniversari, proposo, llenço la iniciativa, a concretar, de crear una nova xarxa de blocs patriòtics, els BAT BLOGS (Blogs Against Tripartit). Espero que tots us hi sumeu i hi contribuïu. Endavant amb el nostre combat per la llibertat!!

10 comentaris:

  1. Benvolgut Furiós,
    Compta amb el meu més entusiasta suport per la iniciativa, caldrà combatre aquesta anastèssia que ens administren amb totes les eines a l' abast que ens mantingui desvetllats.
    Salut i independència,
    Cesc.

    ResponElimina
  2. Hola companys

    heu llegit aquest article del bloc ALP2500

    http://alp2500.blogspot.com/2008/11/davant-la-crisi-lo-millor-la-soluci.html

    es increible, com es pot fer això i ningú possi una denuncia

    ResponElimina
  3. Manel, sí ho he vist. És tremendo, no me'n sé avenir. Em supera. Caldrà escriure alguna cosa...

    ResponElimina
  4. Jo també he flipat mandonguilles, que diu la canalla d' avui, benvolgut Manel. Si és cert, que no m' acaba d' entrar al cap que ho pugui ser, això voldria dir que la desvergonya és total i absoluta. Entre això i comprar bitllets premiats de loteria com feia el Fabra de Castelló...no sé pas on anirem a parar...acabarem prenent mal de veritat.
    Això és obra de l' Huguet, o dels sociates que recentment li porten la Conselleria?
    Salut i independència,
    Cesc.

    ResponElimina
  5. I l'enllaç a la notícia? D'on ho treu?

    ResponElimina
  6. Aqui teniu un link de la notica
    http://politica.e-noticies.cat/huguet-nomena-un-assessor-que-cobrara-des-del-2006-22499.html

    Això ho ha publicat el mundo.

    Però tot sembla indicar que aquesta persona portava treballant des de fa dos anys sense ser nombrat!
    Això passa en una empresa i l'hi foten una multa que l'arruinent.
    Però tratanse d'un govern, és tant inverosimil i de tanta cinompetència que amb nonés per això a qualsevol paìs del mon, el conseller hauria dimitit!

    ResponElimina
  7. Ho havia llegit al e-noticies i m'ha semblat que no podia ser.

    I dic jo, CiU pensa fer quelcom?, perque aixó és tema de jutjat de guàrdia!.

    Josep-Empordà

    ResponElimina
  8. Benvolguts,

    Amb els "dirigents" de la E, tot es possible, sempre que hi hagi diners pel mig, com ens ho demostren reiteradament.

    Això de l'Huguet, líder maiestàtic del Psan manresà (ells i 2 més, he, he.), deu ser cosa de dretes o d'esquerres...........

    Ah, de xoriço Huguet, del que no n'hi ha mai de net.


    Però no ens amoïnem. L'oficina anti-frau ja farà alguna cosa, d'ací a 50 anys de tripartit.Era important l'oficina anti-frau. Sort d'E, que la impulsava...

    Cordialment,
    Andreu

    P.S.- Dues notes:
    a)- si ho arriba a escampar l'ABC això, seria un atac contra les institucions?
    b)- I si l'asessor retroactiu es la peça clau per a la independència, i per això (tu ja m'entens....he, he...) calia dur-ho en secret..........
    Xoriço clau.

    ResponElimina
  9. BAT's, molt bona idea, ex-Elies!!!

    De bat a bat, BAT'S...


    Encara em veig, ara sí, amb l'obligació moral d'obrir un bloc propi, ni que sigui temporalment, per a lluir el BAT.


    M'hi comprometo, benvolgut Elies, i, caram, estàs en una forma impressionant.

    BAT's, m'agrada i molt. Molt.


    Batre, batre, i segar les males herbes. Amb les eines ben esmolades.

    BAT, BAT.

    I males herbes segades!!

    Compta amb mí!!

    Cordialment,
    Andreu

    ResponElimina